Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Női tesztpilótája lesz a Williamsnek?



Nem kizárt, hogy jövőre egy állandó tesztpilótanője is lesz a Forma-1-nek: Susie Wolffnak, a Williams szimulátoros- és fejlesztőpilótájának állítólag érdemi esélye van arra, hogy a 2014-es idényben rendszeresen lehetőséget kapjon a pénteki gyakorlásokon.

Tovább
0

Bottas lehet az újabb Repülő Finn



Ugyan a versenye feledhetőre sikeredett, a kvalifikáción elért 3. helyezésének köszönhetően Valtteri Bottas így is a Kanadai Nagydíj hétvégéjének egyik nagy nyertese volt. Mika Häkkinen pártfogoltjának végre sikerült villantania, megmutatva azt, hogy a Repülő Finneknek bizony van utánpótlása.

Tovább
0

Ross Brawn: tettes vagy áldozat?



Azt egyelőre nem tudni, hogy a Mercedesre milyen büntetést szab ki a Nemzetközi Bíróság a gumiteszt-botrány miatt, az viszont immáron nyilvánvaló, hogy a csillagos egylet vezérkarának tagjai közül Ross Brawn lesz az, akinek vérpadra kell hajtania a fejét. Megalapozottnak tűnik azonban a gyanú, hogy nem önszántából teszi ezt...

Tovább
0

Susie Wolff lehet a következő női F1-es pilóta



Immáron nyilvánvaló, amit eddig is sejteni lehetett: a Williamstől a Mercedeshez átpártolt Toto Wolff nem csak azért hagyta hátra nejét, Susie-t a grove-i istállónál, hogy felügyelje megtartott üzletrészét, hanem azért is, mert a hölgynek ott nagyobb esélye lehet tűzközelbe kerülni. A DTM-ből tavaly távozott pilótanő a napokban egyértelmű jelét adta annak, hogy nem tett le a Forma-1-es szereplésről.

Tovább
0

McLaren-Honda: ennek a fele sem tréfa?



Toto Wolff, az új Mercedes-főguru melbourne-i kijelentése alapján szinte biztosra vehetjük, hogy a gondoltnál is nagyobb a McLaren-Honda konstelláció újbóli megjelenésének esélye. A brit csapat persze cáfol - mást nem is nagyon lehet várni…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek