Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mire számíthat Räikkönen a Saubernél?




Kimi Räikkönen austini futamgyőzelme nemcsak a finn pilótának, hanem régi-új munkaadójának, az Alfa Romeo Saubernek is sokat jelent. A Mexikói Nagydíj hivatalos sajtótájékoztatóján Fred Vasseur, a svájciak csapatfőnöke nem győzte méltatni a különítményhez jövőre visszatérő pilótát: a szakember szerint a gárda igazi vezéregyéniséggel erősödik, jóllehet, azzal kapcsolatban nem mert jóslatokba bocsátkozni, hogy mire számíthat náluk a 2007-es világbajnok.

Tovább
0

Räikkönen gyerekei követelték a győztes Pirelli-sapkát



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari USA Nagydíj Pirelli
Kimi Räikkönen nemcsak saját, borzalmasan régóta, 2044 napja tartó nyeretlenségi szériáját szakította meg az USA Nagydíj megnyerésével, hanem egy tartozást is törlesztett gyermekei felé. Mint elárulta: a csemeték már ostromolták, mert szerettek volna egy Pirelli-sapkát - olyat, amilyet a győztesek viselnek a dobogó legfelső fokán

Tovább
0

Már idén lehet élő sisakkamerás kép az F1-es közvetítésekben?




Továbbra sem tett le arról a Liberty Media és a Formula One Management, hogy már a közeljövőben a versenyzők sisakjában, szemmagasságban elhelyezett kamerák képével színesítsék a televíziós közvetítéseket. A kísérletek jelenlegi legfőbb hajtóereje Fernando Alonso, aki ilyen felvételeket szeretne magával vinni emlékként a Forma-1-ből.

Tovább
0

Órákkal a rajt előtt bedöglött Button verdája



Jenson Button számára csapnivalóan sikerült a múlt vasárnapi USA Nagydíj, s mint utólag kiderült: a McLaren pilótájának kálváriája már órákkal a verseny rajtja elkezdődött, ugyanis a szokásos versenyzői parádén bedöglött a britet szállító veterán járgány, így csak egy versenyzőtárs segítségével folytathatta útját.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek