Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Melbourne-ből jelentjük: Mit gondol a főnök a Mercedes fölényéről?




Hiába várt Ferrari-fölényt a nagyvilág az F1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra, az évadnyitó futam időmérő edzésén a Mercedes robbantott: Lewis Hamilton agyoncsapta a mezőnyt, amihez Valtteri Bottas adta a díszkíséretet. Az eredmény nem csak a két versenyzőt lepte meg, hanem a csapatfőnök Toto Wolffot is: az F+1 Blog a melbourne-i kvalifikáció után a Mercedes főnökének sajtóértekezletén fülelt és jegyzetelt.

Tovább
0

Bottas: Vége a jófiús korszaknak, jöhet az igazi harc!




Üzenetértéket tulajdonít borostájának a Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas: a tavaly csúnyán leszerepelt finn a téli időszakban arcszőrzetet növesztett, amellyel elmondása szerint külsőleg is azt szeretné sugallni, hogy lezárta "jófiús" korszakát. Állítja: ha kell, csapaton belüli balhékba is belemegy, mert nem elégszik meg a jelenlegi státuszával.

Tovább
0

Nagy bulit csapott a gyárban a világbajnok Mercedes - fotók



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Valtteri Bottas Toto Wolff Mercedes
Gigabulit csapott a nagy-britanniai Brackley-ben található főhadiszállásán a Mercedes istálló: a Brazíliából hazatérő különítmény a gyári dolgozókkal együtt ünnepelte meg, hogy zsinórban ötödször is elhódították az F1 egyéni és a konstruktőri vb-címeit.

Tovább
0

Hamiltonék a Mercedes-dolgozók milliós prémiumáért hajtanak




Lewis Hamilton már ötszörös világbajnokként rajtol a hétvégi Brazil Nagydíjon, ahol csapattársával, Valtteri Bottasszal pontot tehetnek a konstruktőri titulusért zajló küzdelem végére is. A Mercedes munkatársai remélik, hogy így is lesz, csapatsiker esetén ugyanis a kiszivárgott hírek szerint 3,5 millió forintnak megfelelő prémiumra számíthatnak - mind a kilencszázan!

Tovább
0

Bottas megtanulta a leckét 2018-ban?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Toto Wolff Lewis Hamilton
Nincs könnyű helyzetben a Forma-1-es mezőny egyik legszimpatikusabb pilótájának tartott Valtteri Bottas, azonban felettese, a Mercedes istállót irányító Toto Wolff kiáll mellette. A szakvezető szerint a finn komoly leckét kapott és tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy a 2019-es szezon jobban alakuljon számára.

Tovább
3

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek