Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas aláveti magát a Mercedes akartának



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Lewis Hamilton Toto Wolff Mercedes Kínai Nagydíj
Valtteri Bottas szerint a Mercedes vezérkar nem tiltja, hogy versenyhelyzetben megmérkőzzön Lewis Hamiltonnal, ugyanakkor a finn azt is deklarálta: amennyiben a menedzsmenttől csapatutasítást kap, tiszteletben fogja tartani azt. Az északi pilóta számára éppen ez a hozzáállás lehet a kulcs: ha nyugalom van a gárdán belül, jó esélye van a jelenlegi egyéves szerződés meghosszabbítására.

Tovább
0

Dicsérik Bottast a Mercedes vezérei



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Ausztrál Nagydíj Toto Wolff Niki Lauda
Noha Valtteri Bottas csak részben volt megelégedve az évadnyitó Ausztrál Nagydíjjal, a Mercedes kötelékében most bemutatkozó finn pilóta így is megválaszolta a legfőbb kérdést: azt, hogy sokan alulértékelték, amikor jóelőre kijelentették, hogy túlságosan nagy falat lesz számára a bajnokcsapatnál helytállni. A viadal után a Mercedes két vezére, Toto Wolff és Niki Lauda is áradozik az új szerzeményről.

Tovább
0

Rosberg a garázsába parkolná világbajnok Ezüstnyilát



F1 Forma-1 Nico Rosberg Valtteri Bottas Mercedes
Nico Rosberg továbbra is hangsúlyozza, hogy versenyzőként nem kér többet a Forma-1-ből, ugyanakkor a tavalyi vb-elsőnek van még egy nagy vágya: szeretné megkaparintani azt az Ezüstnyilat, amelynek volánja mögött elérte a kitűzött célt és megnyerte a világbajnokságot. Egy friss interjúban a német azt is elárulta: sokat vár utódától, Valtteri Bottastól, akivel el is beszélgetett rá váró kihívásról.

Tovább
0

Hamilton: Bottas az eddigi legjobb csapattársam!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Valtteri Bottas Mercedes
Lewis Hamilton úgy érzi, nem lesz gondja úgy csapattársával, a Williamstől érkezett Valtteri Bottasszal. A brit szerint a csendes finn mókás és jó csapatjátékos, az első teszt után pedig úgy foglalt állást, hogy még soha, egyik csapattársával sem volt volt annyira jó együtt dolgozni, mint az északi pilótával.

Tovább
0

Hamiltont bevadította az új Ezüstnyíl - 360 fokos videó



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Valtteri Bottas
Bevadult az új Forma-1-es Mercedesszel futott első körében a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton: a csapat által közreadott, 360 fokos kamerával készült videóban a brit klasszis kommentálja az első kört, és meg sem próbálja leplezni, hogy mennyire bepörgette az új W08 EQ Power+.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek