Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas lehet az újabb Repülő Finn



Ugyan a versenye feledhetőre sikeredett, a kvalifikáción elért 3. helyezésének köszönhetően Valtteri Bottas így is a Kanadai Nagydíj hétvégéjének egyik nagy nyertese volt. Mika Häkkinen pártfogoltjának végre sikerült villantania, megmutatva azt, hogy a Repülő Finneknek bizony van utánpótlása.

Tovább
0

Susie Wolff lehet a következő női F1-es pilóta



Immáron nyilvánvaló, amit eddig is sejteni lehetett: a Williamstől a Mercedeshez átpártolt Toto Wolff nem csak azért hagyta hátra nejét, Susie-t a grove-i istállónál, hogy felügyelje megtartott üzletrészét, hanem azért is, mert a hölgynek ott nagyobb esélye lehet tűzközelbe kerülni. A DTM-ből tavaly távozott pilótanő a napokban egyértelmű jelét adta annak, hogy nem tett le a Forma-1-es szereplésről.

Tovább
0

Williams lánya már a frontvonalban



Első éles bevetésén vett részt csapatfőnök-helyettesként a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon Claire Williams. Noha sokan elkönyvelték, hogy a hölgy a gyakorlatban máris átvette édesapja, a legendás alapító-fővezér Sir Frank Williams helyét, az érintett sietve leszögezte: még mindig a kerekesszékben élő szakvezető szava a döntő.

Tovább
0

Williams-nagyfőnök dirigálhat a Mercedesnél?



Meghökkentő húzásra készül a Mercedes: ha minden igaz, a csillagos márka Forma-1-es tevékenységének irányítását Norbert Haug menesztése után Toto Wolff veszi át, aki jelenleg a Williams istálló társtulajdonos-ügyvezetője.

Tovább
0

Forma-1-es szerepet kap a DTM-ből távozott pilótanő?



Bejelentette visszavonulását a DTM-ből Susie Wolff: a múlt héten a Williams Forma-1-es autóját kipróbáló skót pilótanő a széria hockenheimi évadzáróján jelentette be távozását, a jövőbeli terveivel kapcsolatban azonban titokzatos maradt. Mivel férje, Toto Wolff a nagy múltú grove-i F1-es istálló egyik társtulajdonosa és vezére, azt sem lehet kizárni, hogy valamilyen szerepet szánnak neki a csapatnál.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek