Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Második generációs Patrese tart a Forma-1 felé



F1 Forma-1 Riccardo Patrese Williams Lorenzo Patrese
Ritkán mutatkozik Forma-1-es futamon, ritkán is nyilatkozik a Williams egykori legendás pilótája, Riccardo Patrese, ám a nagydíj-indulási rekordot sokáig tartó olasz veterán rajta tartja a szemét a sportágon. Sőt, azon mesterkedik, hogy a második generációs pilóták névsorára felkerüljön a Patrese név is.

Tovább
1

Tesz a bírálókra az agyonkritizált F1-es újonc



F1 Forma-1 Lance Stroll Williams Monacói Nagydíj
Eddig sem volt könnyű dolga a Williams újoncának, Lance Strollnak, pedig a java ezen a hétvégén következik, hiszen a Monacói Nagydíjnál nagyobb falatot aligha kaphat egy elsőéves pilóta, pláne úgy, hogy még sohasem versenyzett a hercegségben. A kanadai milliárdoscsemetére egyébként is össztűz és kritikaáradat zúdul, ennek ellenére szerdán, Monte Carlóban kijelentette: csöppet sem érzi feszélyezve magát.

Tovább
0

Massa Schumacher módjára oktatja Strollt



F1 Forma-1 Felipe Massa Lance Stroll Williams Orosz Nagydíj
Soha nem titkolta a Williams istálló, hogy azért hívták vissza az idei szezonra a tavalyi évad végén nyugdíjba vonult Felipe Massát, hogy az újonc pénzeszsák Lance Stroll tanítómestere legyen. A brazil Szocsiban beszélt is a kapcsolatukról, amely elmondása szerint olyan, mint annak idején közötte és Michael Schumacher között volt a Ferrarinál.

Tovább
0

Új mágusaitól várja a csodát a Williams



F1 Forma-1 Williams Felipe Massa Lance Stroll Claire Williams Paddy Lowe Dirk de Beer
Nagy csodák egyelőre nincsenek a Williams istálló háza táján, ám a grove-i istálló feltankolt munícióval a 2017-es idényre. Claire Williams csapatfőnök-helyettes szerint legalábbis sokat nyom a latba, hogy megszerezték a Mercedes korábbi technikai igazgatóját, Paddy Lowe-t, valamint a Ferrari korábbi aerodinamikai vezetőjét, Dirk de Beert.

Tovább
0

Massa megvédte a Williams törő-zúzó ifjoncát



F1 Forma-1 Lance Stroll Lawrence Stroll Felipe Massa Williams
Felipe Massa visszatért és a jelek szerint jó mentora lesz a Williams 18 éves pilótájának, Lance Strollnak. A brazil veterán máris megvédte a kanadai ifjoncot: a tavalyi F3-as bajnokot a múlt heti, barcelonai zúzda után kikezdte az internet népe, a dél-amerikai szerint azonban nem jogos a bírálatözön.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek