Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nehezebb gumikkal sem lesz lassabb az F1-es kerékcsere?



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Williams Mercedes Pirelli
A 2017-es Forma-1 újítások leglátványosabbja az lesz, hogy nagyobb méretűek lesznek a versenyautók kerekei. Ezzel együtt nehezebbé is válnak az abroncsok, ám sokfelé már most valószínűsítik: a szervizcsapatok semmivel sem lesznek lassabbak a kerékcseréknél, mint tavaly.

Tovább
0

Fityiszt mutatna a bírálóknak az F1 milliárdoscsemetéje



F1 Forma-1 Lance Stroll Williams Lawrence Stroll
Talán senkiben nem munkál annyira a bizonyítási vágy, mint a Williams újoncában, Lance Strollban: F3-as bajnoki cím ide vagy oda, a fiatal kanadai a közvélemény szemében egyelőre a "dúsgazdag apuka elkényeztetett kedvence", ám a pilóta minden erejével azon lesz, hogy lemossa magáról ezt a kínzó billogot. A 18 éves tini határozott, magabiztos és hisz abban, hogy hamar rá tud cáfolni a bírálókra.

Tovább
0

Íme, Massa búcsúajándéka a Williamstől



F1 Forma-1 Felipe Massa Williams Brazil Nagydíj
Noha az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj még hátravan, Felipe Massa már a hétvégi Brazil Nagydíjon, a hazai versenyén megkezdte a búcsúzkodást a Forma-1-től. A visszavonuló brazil az interlagosi futam időmérő edzése után a búcsúajándékot is megkapta a Williams szervizcsapatától.

Tovább
0

Massa meghatódott a rajongók visszajelzésein



F1 Forma-1 Felipe Massa Williams
Felipe Massa az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, egy érzelmes sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az évad végén távozik a Forma-1 világából. A brazil most elárulta: álmában sem hitte volna, hogy visszavonulásának bejelentése ilyen érzelmeket vált majd ki az emberekből világszerte.

Tovább
0

Bottas még két évet kap a Williamsnél?



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas Felipe Massa Claire Williams
Nagyon úgy tűnik, hogy a Williams pókerezik a pilótapiacon: a csapattal kapcsolatban hónapok óta az a hír járja, hogy mindkét versenyzőjük helye veszélyben van, ha nem teljesítenek bizonyos pénzügyi kívánalmakat, ám két nappal a Belga Nagydíj után már úgy hírlik, hogy Valtteri Bottas helye legalább két évre biztosítva van. Ha így van, akkor lehet sejteni, hogy honnan fúj a szél.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek