Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa: Nem fogok fizetni az állásomért!



F1 Forma-1 Williams Felipe Massa Valtteri Bottas Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
Egyik pilóta helye sem biztos és egyikük sem tud komoly szponzorokat mozgósítani, pedig ez lenne az elvárás. A nyári szünetet követően még mindig ez a helyzet a Williams istállónál, ahol Felipe Massa és Valtteri Bottas is csak reménykedik abban, hogy 2017-ben is a grove-i csapat kötelékében maradhatnak.

Tovább
0

Megőrül Buttonért a Williams istálló



F1 Forma-1 Williams Jenson Button Claire Williams Felipe Massa Valtteri Bottas
Magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Williams istálló az utóbbi napokban: eddig csak óvatosan rajongták körbe a kiszemelt McLaren-pilótát, Jenson Buttont, immáron azonban hevesen udvarolnak neki és presszionálják is. Egyszerre.

Tovább
0

Mitől ennyire gyors a Williams szervizcsapata a boxban?



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas Hungaroring Magyar Nagydíj
Verhetetlennek tűnik a Williams istálló, legalábbis ami a kerékcserék gyorsaságát illeti, hiszen idén eddig minden nagydíjon begyűjtötték a legrövidebb idő alatt végrehajtott műveletért járó különdíjat. Az F+1 Blog a Hungaroringen megpróbált utánajárni, hogy mi áll a hihetetlen teljesítmény hátterében.

Tovább
0

Vandoorne nyomul Button állásáért



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren Jenson Button Williams Brit Nagydíj
Lassan nem telik el úgy hét, hogy Stoffel Vandoorne, a McLaren által patronált tartalékpilóta ne jelezné, hogy készen áll Jenson Button helyének elfoglalására. A belga reménység a napokban újfent felajánlkozott, ráadásul egyre több forrásból hallani, hogy nem véletlenül nyomul a kiszemelt versenyzői állásért.

Tovább
0

Maldonado a kis Massa szervizese lett



F1 Forma-1 Felipe Massa Pastor Maldonado Williams Felipinho Massa
Kevés cukibb jelenség van a Forma-1-es paddockban Felipe Massa kisfiánál, az általában focilabdát kergető Felipinhónál, az apuka ráadásul előszeretettel mókázik csemetéjével az online közösségi felületeken. Ezúttal Pastor Maldonadót is bevonták, aki a nappaliban kerékcsere-szimulációt hajtott végre a kis Massa lábbal hajtós gokartján…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek