Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Petrov maradna a Caterham kötelékében



Vitalij Petrov / Caterham

Nem aggódik Forma-1-es versenyzői állása miatt Vitalij Petrov: az oroszról az utóbbi hetekben elterjedt, hogy veszélyben a pozíciója a Caterham istállónál, a pilóta azonban nem aggódik, menedzsere szerint pedig más alakulatok részéről is van érdeklődés védence szolgálatai iránt.

Tovább
0

Már nem Sam Michael a McLaren végzete?



Sam Michael / McLarenNem sok kellemetlenebb dolog volt az utóbbi hetekben a Forma-1-ben, mint Sam Michaelnek lenni: a rajongók, főként a brit drukkerek megállás nélkül szajkózták, hogy az ausztrál szakember a Williams után a McLarent is leamortizálhatja. Igaz, hogy szinte alig volt verseny, amelyen a wokingiak ne szúrtak volna el legalább egy kerékcserét, de a Hockenheimben produkált 2,31 másodperces rekord Michaelt igazolja.

Tovább
0

Toto Wolff, a Williams árnyék-csapatfőnöke



Toto Wolff milliárdos ex-autóversenyző, a Williams társtulajdonosa újabb lépést tett afelé, hogy megörökölje a csapatfőnöki tisztséget Sir Frank Williamstől. Az osztrák a külső szemlélők számára eddig szürke háttérembernek tűnhetett, pedig már az idei szezon kezdete óta jóval több annál és ezt immáron az ügyvezetői kinevezéssel is megerősítette a grove-i alakulat.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek