Új szponzorral, rózsaszínre átfestett versenyautóval támad a Force India: a különítmény mai bejelentése azonnal megihlette az internet poéngyárosait, akikhez még csapattagok is csatlakoztak.

 

Kétségtelen, hogy Vijay Mallya alakulatának új festése szokatlan, ám korántsem a Force India az első a Forma-1 történetében, amely rózsaszínre festi az autóját.

1992-ben a Brabham istálló is használta ezt a színt a BT60-ason, igaz, messze nem olyan intenzíven, mint amilyen a silverstone-i istálló VJM10-esei lesznek idén a BWT nevű víztechnológiai vállalat szponzori szerepvállalásának köszönhetően.

A közösségi portálokat a bejelentés és az első fotó érkezése után elárasztották a poénos grafikák, ahogyan az ilyenkor lenni szokott. Természetesen nem lehetett kihagyni a Rózsaszín Párducot:

Még Esteban Ocon, a csapat fiatal pilótája is posztolt egy párducot, utalva arra, hogy a bejelentés szerint a versenyzők ruhája és sisakja is rózsaszínű lesz:

Egy másik stílusjavaslat:

Akadt, aki azt vizionálta, hogy a Force India szervizcsapatának tagjai kismalacokra emlékeztetnek majd:

A Renault is megcsípte az átszínezett brigádot

A Mercedes odáig merészkedett, hogy a Bajos csajok egyik pillanatképével üzent a motorjaikat használó gárdának:

Nem tudni, hogy Vijay Mallya csapatát milyen mértékben támogatja a BWT, de a látványos átalakulás alapján sejteni lehet, hogy a szokásosnál jelentősebb az ellentételezés. Nevetni, cikizni lehet, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy mostanában egyik csapatnak sem sikerült komolyabb szponzort levadásznia...