F1 Forma-1 Nico Rosberg Ausztrál Nagydíj
11 év után először a tévében nézte a Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjat az aktuális világbajnok, Nico Rosberg. Az idejekorán nyugdíjba vonuló német bőszen dokumentálta is az élményt közösségi felületein.

 

Rosberg már szombaton is posztolt arról, hogy a tévében kíséri figyelemmel az eseményeket, vasárnap viszont, a versenynapon több ízben is jelentkezett. Röviddel a rajt előtt durrantotta az első posztot, egyenesen a monacói otthonának nappalijában található tévékészülék elől, egy videó formájában.
F1 Forma-1 Nico Rosberg Ausztrál Nagydíj
„Jó reggelt mindenkinek, egészen korán van! Tisztelet nektek, hogy mindig felkeltetek ilyen korán a vasárnap reggeleken. Remélem, hogy élvezni fogjátok a versenyt! Természetesen én is izgatott vagyok, hiszen 11 év után először a tévében nézem majd. Ez egy jócskán eltérő tapasztalat. Biztos vagyok benne, hogy remek lesz, szurkolok korábbi mercedeses kollégáimnak!” – hangzott el angol és német nyelven is.

A futam közben, amikor Sebastian Vettel a kiválóan időzített boxkiállással Hamilton elé került, Rosberg újra jelentkezett: „Wow, őrült Sebastian elkapta Lewist! Nem gondoltam, hogy ez lesz. A Ferrari gyors!” – írta.

F1 Forma-1 Nico Rosberg Ausztrál Nagydíj
Nem sokkal később egy olyan fotó érkezett, amelyen Rosbergné asszony, Vivian, és a pár kislánya, Alaia is csatlakozott a családfőhöz a tévé előtt. „Imádja az autókat!” – írta az ölében ülő kislányra utalva Rosberg.

A leintést követően nem maradt más hátra, a világbajnok gratulált az évadnyitó győztesének: „Gratulálok Sebastiannak és a Ferrarinak. Tisztelet. Úgy tűnik, hogy remek Mercedes-Ferrari csatát láthatunk idén!” – jegyezte Rosberg, aki öt nappal a tavalyi bajnoki titulus elhódítása után jelentette be, hogy befejezi Forma-1-es versenyzői karrierjét.