Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hová tűnt Vettel bajusza?




Nagyon úgy tűnik, hogy a 2019-es F1-es szezon egyik legmegosztóbb újítása, Sebastian Vettel bajusza immáron a múlté: a német a héten már a bizarr arcszőrzet nélkül érkezett a Ferrari főhadiszállására, Maranellóba.

Tovább
0

Ilyen lehetett volna Räikkönen nyitott F1-es sisakja



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Alfa Romeo Kínai Nagydíj 2019
Kimi Räikkönen megmosolyogtatta a nemzetközi szaksajtót az 1000. F1-es futam, a Kínai Nagydíj sajtótájékoztatóján azzal, hogy megjegyezte: a régi időket idéző,nyitott sisakot szeretett volna használni a sanghaji hétvégén, de az nem felelt volna meg a szabályoknak. Egy brazil grafikus a kijelentés után látványtervet is készített arról, hogyan nézhetett volna ki egy ilyen fejfedő.

Tovább
1

Apja korábbi menedzsere már Vettel helyén látja a kis Schumit




Noha még csak egyetlen F2-es fordulón van túl, az F1-es nyüzsgésből ítélve arra lehet következtetni, hogy melegszik a pite a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick körül. Így vélekedik Schumi korábbi menedzsere, Willi Weber is, aki kerek-perec kimondta: szerinte a Ferrarinál már eldöntötték, hogy Mickből alkotják meg Sebastian Vettel utódját.

Tovább
0

Hatalmas Renault-fieszta lesz az idei Francia Nagydíj




Teljesen mindegy, hogyan alakul az idei Francia Nagydíj a Renault istálló számára, már most biztos, hogy a márka hatalmas bulit csap majd a hazai futamán. Ezt a futam szervezői és az anyavállalat jelentették be közös közleményben, nagy kérdés azonban, hogy mit tesz majd hozzá ehhez az alakulat, amely a Bahreini Nagydíj egyik legnagyobb lebőgését produkálta.

Tovább
0

Leclerc ajnározásával is gyengíti Vettelt a Mercedes tábora?




Lewis Hamiltonról és a Mercedesről régóta tudjuk, hogy profik a pályán kívüli, pszichológiai hadviselésben is. A brit pilóta és a csillagos csapat most adja újabb jelét ennek: nem győzik dicsérni a Ferrari versenyzőjét, Charles Leclerc-t, amit a vörösök másik pilótája, Sebastian Vettel nagy valószínűség szerint eléggé nehezen visel. Ezzel már most, az idény elején bevihetnek egy komoly gyomrost a németnek.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek