Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így találkozott Webber és Berki Krisztián - fotók



A hétszeres világbajnok német Michael Schumachert tartja "etalonnak" Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka, aki a szombati időmérő edzést a helyszínen tekintette meg a Hungaroringen zajló Forma-1-es Magyar Nagydíjon. A sportolónak különleges élményben volt része, köszönhetően egy lelkes magyar újságírónak, valamint a Red Bullnak és Mark Webbernek.

Tovább
0

Hamilton ugyanolyan kemény, mint Schumacher



Nico Rosberg szerint a Mercedes házi csatája nem nyomja rá a bélyegét a Lewis Hamiltonhoz fűződő barátságára. Brit cimboráját a német ugyanolyan kemény ellenfélnek tartja, mint Michael Schumachert, akit ugyan rendre elkalapált, de az F+1 Blognak elárulta: a hétszeres világbajnoktól sok dolgot el is lesett.

Tovább
0

Mit keresett Ecclestone Alonsóékkal a Hungaroring tribünjén?



Hatalmas meglepetést szerzett Bernie Ecclestone azoknak a gyerekeknek, akik az Erzsébet-program keretein belül látogathattak ki pénteken a Hungaroringre: a két szabadedzés között az F1-főmogul meglátogatta őket a Silver 3-as tribünön, ráadásul magával vitte a mezőny néhány klasszisát is.

Tovább
0

Ricciardo bízik a Red Bull-volán megszerzésében



Daniel Ricciardo csütörtökön, a Hungaroringen kimondta, hogy megszerezte a Red Bull-volánt: bár ez csak egy nyelvbotlás volt, amin a versenyző az újságírókkal együtt hangosan nevetett, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy az ausztrálnak valóban komoly esélye van arra, hogy 2014-ben elfoglalja Mark Webber pozícióját.

Tovább
0

Miért kesereg Hamilton a Magyar Nagydíj előtt?



Három győzelmével Lewis Hamilton a jelenlegi Forma-1-es mezőny legeredményesebb tagja a Hungaroringen, tavaly is a brit győzött, de idén nem a legjobb előjelekkel érkezik Mogyoródra. A technikai jellegű problémák mellett a 2008-as világbajnok életét még szívügyek is keserítik…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek