Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nosztalgiázik a Hungaroring legnagyobb lúzere



Felipe Massa 2008-ban három körrel a leintés előtt biztosnak tűnő futamgyőzelemmel fizetett a Ferrari motorhibájáért, míg Nigel Mansellnek 1987-ben egyenesen a vb-címébe került a Williams-Hondáról lerepülő kerékanya, a Hungaroring legnagyobb lúzerének mégsem őket, hanem Inoue Takit kell tekintenünk. A magyar tűzoltókészülékek nagy barátja a napokban felelevenítette furábbnál is furábbnak mondható mogyoródi kalandját, ráadásul egy érdekességet is elárult az esettel kapcsolatban…

Tovább
0

Kobayashi F1-es Ferrarit tört Moszkvában - videó



Kamui Kobayashi számára faramuci kalanddá vált a Moscow City Racing elnevezésű rendezvény, amelyet a jövőre debütáló Orosz Nagydíj hírveréseként tartottak ezen a hétvégén Moszkvában. A japán a vasárnapi demonstrációs futás során lezúzott egy Forma-1-es Ferrarit.

Tovább
0

Jean Todt is itt lesz a Magyar Nagydíjon



Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke ritkán tűnik fel Forma-1-es futamokon, Budapestre mégis eljön, ugyanis a Magyar Nagydíj hétvégéjén zajlik majd az európai autóklubok értekezlete - árulta el egy interjúban a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke, Gyulay Zsolt.

Tovább
0

Nem mindenki hisz a Sauber orosz befektetőinek



Teljes mértékben megoszlanak a vélemények a Saubert megmentő orosz pénzügyi csoporttal kapcsolatban: noha egyesek szerint a szálak egészen Vlagyimir Putyin elnökig érnek, vannak, akik szerint a svájci egylet csak kényszerből ment bele az ügyletbe, amelynek megvalósulására semmilyen garancia nincs.

Tovább
0

Hazánkban turnézik Räikkönen versenygépe



Hétfő óta hazánkban turnézik a Lotus Forma-1-es versenygépe: a Burn energiaital népszerűsítő rendezvénysorozat keretein belül a rajongók nem csak az autót csodálhatják meg, hanem belépőket is nyerhetnek a jövő hétvégén esedékes Magyar Nagydíjra, átélhetik a verseny izgalmait egy F1-es számítógépes játékon és néhány helyszínen további programokkal is találkozhatnak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek