Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettel Super Marioként hangolt a Magyar Nagydíjra - videó



Sebastian Vettel mindig képes meglepetéseket okozni: múlt hétvégén például azzal robbantott a Red Bull háromszoros világbajnok címvédője, hogy részt vett az energiaitalos vállalat egyik németországi ládaderbijén, ahol ráadásul bepattant a volán mögé is.

Tovább
0

Vagyonokért cserélhet gazdát Fangio legendás Mercedese



Goodwood és a Festival of Speed az autósport világának valódi ünnepe, ahonnan mindenki igyekszik különleges relikviákkal távozni. Aki igazán gazdag, egy valóban rendkívüli kinccsel távozhat, ugyanis a Bonhams az esemény keretein belül tartandó aukcióján egy legendás Forma-1-es Mercedest küld kalapács alá…

Tovább
0

Újra lehet Francia Nagydíj



Noha tavaly sokat lehetett hallani arról, hogy a Forma-1-es menetrendbe újra visszatér a Francia Nagydíj, az utóbbi időben kevés hír érkezett a gallok törekvéseiről. Pedig nem adták fel: az F+1 Blog francia forrásai szerint nagyon is dolgoznak a futam visszatérésén…

Tovább
0

Ilyen, amikor Alonso beint - videó



Érdekes pillanatot csípett el Felipe Massa, amit az Instagram videómegosztó alkalmazásának köszönhetően bárki megtekinthet. A brazil a telefonjával videózott a silverstone-i versenyzői parádén, ahol sikerült megörökíteni, ahogyan ferraris csapattársa, Fernando Alonso beint.

Tovább
0

Vettel a saját Infiniti FX-ét kapta 26. szülinapjára



26. születésnapját ünnepli ma Sebastian Vettel, aki az ajándékát már egy nappal korábban átvehette: a Red Bull háromszoros világbajnoka megkapta új cégautóját, azt az Infiniti FX-et, amelyet a saját neve fémjelez.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek