5 érv, amiért Hamiltonnak érdemes a Mercedeshez igazolnia

Noha a pilótapiac jelenleg bonyolultabbnak tűnik, mint valaha, abban immáron szinte mindenki biztos, hogy Lewis Hamilton a McLarentől a Mercedeshez teszi át a székhelyét. A hivatalos bejelentésig ezt sem lehet biztosra venni természetesen, az F+1 Blog azonban igyekezett összeszedni öt olyan érvet, ami a britet arra motiválhatja, hogy hátat fordítson nevelőegyüttesének, és áttegye a székhelyét a csillagos egylethez.

0 Tovább

Vad pletykák: egy finn a Ferrarinál, egy másik a McLarennél?

Lassan követhetetlenné válik a Forma-1-es átigazolási piac: bár Heikki Kovalainenről Monzában még úgy hírlett, hogy már megállapodott a Sauberrel, a legfrissebb pletykák szerint menedzsmentjét megkereste a Ferrari, s finn jelölttel gyarapodott a McLaren állítólagos kiszemeltjeinek listája is.

0 Tovább

D'Ambrosio eltemette magát a monzai beugrással?

Jerome d'Ambrosio / Lotus

Jerome D'Ambrosio Monzában megkapta a várva várt lehetőséget, de semmi extrát nem nyújtott a kötelezőn kívül. Ugyan a belga leszögezte: reménykedik abban, hogy jövőre újra állandó versenyző lehet, a szakma gyakorlatilag egyetlen lyukas garast sem adna azért, hogy bárki is szerződteti a jövőben.

0 Tovább

Sportszerűségi vizsgára készül a McLaren duója Monzában

McLaren

Újabb komoly próba vár a McLaren versenyzőinek eddig korrekt viszonyára az Olasz Nagydíj rajtjánál, a Rettifilo-sikán nem akármilyen kihívást ígér Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak. Martin Whitmarsh, a wokingiak főnöke egyelőre nem ideges: a szakvezető szerint nem kell összetűzéstől tartani.

0 Tovább

Monzából jelentjük: A Merci nem spórolna Hamilton gázsiján

Noha pénteken már a száguldás is beindult az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, a paddockot nem is annyira az eredmények, sokkal inkább a pilótapiaci spekulációk tartották lázban. A nap folyamán hallottakra és némi bennfentes információval megfűszerezve az F+1 Blog is felállította a maga teóriáját az élmezőny átalakulásával kapcsolatban.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek