efpluszegy

Akikre kék zászló vár: új arcok az F1 hátsó régiójában?2013-ban újra lehet holland versenyző a Forma-1-ben: az F+1 Blog értesülései szerint jó esély van rá, hogy a tesztpilótát, Giedo van der Gardét versenyzővé lépteti elő a Caterham istálló. A sereghajtók mezőnyében egyébként is komoly átalakulásra van kilátás, jövőre várhatóan több újoncnak is lengetik majd a kék zászlót.

Tovább
0

Kamera-nyalánkság a Red Bull Forma-1-es autóján - videóKáprázatos videót tett közzé a kamerák fejlesztésével foglalkozó norvég Making View nevű cég: a gyártó streetview-stílusban rögzítette Sebastien Buemi és az RB6-os Red Bull augusztusi száguldását, amelyre Oslóban, a Rudskogen versenypályán került sor.

Tovább
0

Meddig bírja a nyomást az Alonso-Ferrari kapcsolat?Korea után az F+1 Blog már pedzegette, hogy előbb vagy utóbb elmérgesedhet a viszony Fernando Alonso és a Ferrari között, s a színfalak mögül kiszivárgott hírek szerint a kétsébeesett bajnoki harc közben valóban forráspontra került a felek kapcsolata. Robbanás valószínűleg nem lesz, de ami a háttérben zajlik a vörösöknél, az is a domináns Sebastian Vettel malmára hajtja a vizet.

Tovább
4

Így fejlődtek a Forma-1-es kormányokSzemfényvesztéssel ért fel az a gyorsaság, amellyel Lewis Hamilton McLarenjén kormányt cseréltek az Indiai Nagydíj 32. körében megejtett kerékcseréje alatt. Az alig 3 másodperces művelet tökéletesen rávilágított, hogy mennyit fejlődött a Forma-1 a '90-es évek közepéhez is.

Tovább
2

Schuminak nyugdíjasként is lesz Forma-1-es MercijeÉrtékes búcsúajándékot kap a Mercedes istállótól az évad végén nyugdíjba vonuló hétszeres világbajnok, Michael Schumacher. Egy német lap szerint a csillagos egylet a veterán klasszisnak ajándékozza az egyik idei Forma-1-es versenygépet.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek