Monisha Kaltenborn: a női F1-forradalom csúcsa

Ezt is megéltük! Női csapatfőnök irányít egy Forma-1-es istállót: Monisha Kaltenborn a hétvégi Koreai Nagydíjon veszi át a stafétát a Sauber együttesénél a névadó-alapítótól, Peter Saubertől. Hasonlóra még soha nem volt példa, de hogy nem került rossz kezekbe a svájci egylet irányítása, az biztosra vehető.

0 Tovább

Meddig bírja cérnával Alonso?

Eszement teóriát osztott meg egy spanyol napilap az olvasóival, a feltételezés szerint Kimi Räikkönen igyekszik bojkottálni Fernando Alonso harmadik Forma-1-es vb-címét. A túlbuzgó spanyol médiahad máris menti a mundér becsületét, ráadásul nem is alaptalanul: a Ferrari vb-éllovas hispán ászának lába alól kezd kiszaladni a talaj…

0 Tovább

Japán fohásza Kobayashiért

Kamui Kobayashi számára a lehető legjobbkor jött össze a hőn áhított első dobogós helyezés, a Sauber japán versenyzőjének ugyanis nincs garantált helye a mezőnyben 2013-re. Pedig a nagy kár lenne, ha a szélvészgyors, bátor és roppant vidám fickó eltűnne a horizontról.

0 Tovább

Schumacher visszavonul, Massa fellélegezhet?

Michael Schumacher újbóli visszavonulásának bejelentése után valószínűleg nem csak rajongók garmadája sóhajt fel, hanem a Ferrari másodhegedűse, Felipe Massa is.

0 Tovább

WSR vs GP2: melyik a jobb út az F1 felé?

Fotó: Paolo Pellegrini

Davide Valsecchi magabiztosan nyerte a GP2 idei bajnoki címét, de semmiféle garancia nincs arra, hogy követheti elődeit a Forma-1-be. Kiss Pál Tamás, hazánk reménysége a World Series by Renault-t tekinti a királykategóriába vezető főútvonalnak. Melyik a jobb nevelőszéria, jó irányt választott-e a magyar tehetség?

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek