Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Legendás Forma-1-es autók Szegeden



Ugyan a Magyar Nagydíjra július utolsó hétvégéjéig várni kell, már ezekben a napokban is kaphatnak F1-es csemegét a rajongók. Ehhez Szegedre kell elutazni, ahol az egyik bevásárlóközpontban legendás Forma-1-es versenygépeket lehet megtekinteni.

Tovább
1

Mit keres Usain Bolt egy F1-es autóban? - videó



Nagyot alakított az Gyémánt Liga oslói fordulójában Usain Bolt, aki a megnyitón egy elektromos hajtású Forma-1-es replika volánja mögül üdvözölte a Bislett Stadion közönségét.

Tovább
0

Exkluzív: Mr. Dakar is Räikkönennek szorít!



Mr. Dakar, azaz a Dakar-ralit tizenegy alkalommal megnyerő Stephane Peterhansel is azok közé tartozik, akik a Forma-1-es mezőnyből Kimi Räikkönennel szimpatizálnak. A franciák legendája múlt hétvégén a romániai Nagybányán versenyzett, ahol néhány érdekességet is elárult az F+1 Blognak.

Tovább
0

Ami veszedelmesebb a Forma-1-nél is... - videó



Ugyan nem Forma-1 és nem is aszfalton zajlik, az adrenalinszint karbantartására magasan alkalmas a jetsprint nevű vízi műfaj, amit a motorcsónakozás legelvetemültebb szakágának lehet tekinteni. Az erő itt is veszedelmes, ráadásul a pilóták reflexeinek a legjobb autóversenyzők szintjét simán meg kell ütnie.

Tovább
0

Mélyrepülés: mi zajlik a McLarennél?



Jenson Button az idei Forma-1-es szezon félidejéhez közeledve már abban sem hisz igazán, hogy a McLarennek lehet esélye a futamgyőzelemre, ami jól árulkodik arról, hogy mennyire nehéz helyzetben van a patinás brit különítmény. Mivel többre egyelőre nem futja, a wokingi alakulat számára marad a magyarázkodás és a reménykedés…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek