Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone egymilliárdos esküvőt szervezett Tamarának



Valószínűleg az év egyik legnagyobb celebeseménye zajlik Dél-Franciaországban, ahol az F1-es főmogul Bernie Ecclestone egy többnapos menyegző keretein belül adja férjhez nagyobbik lányát, Tamarát. A kiszivárgott hírek alapján nem túlzás azt állítani, hogy az esküvő valóságos fesztivál.

Tovább
0

Bottas lehet az újabb Repülő Finn



Ugyan a versenye feledhetőre sikeredett, a kvalifikáción elért 3. helyezésének köszönhetően Valtteri Bottas így is a Kanadai Nagydíj hétvégéjének egyik nagy nyertese volt. Mika Häkkinen pártfogoltjának végre sikerült villantania, megmutatva azt, hogy a Repülő Finneknek bizony van utánpótlása.

Tovább
0

2014 minden idők legzsúfoltabb F1-idénye lehet



Minden idők leghektikusabb Forma-1-es szezonjának ígérkezik a 2014-es évad, már amennyiben hihetünk a montreali paddockból érkező pletykáknak.

Tovább
0

Ross Brawn: tettes vagy áldozat?



Azt egyelőre nem tudni, hogy a Mercedesre milyen büntetést szab ki a Nemzetközi Bíróság a gumiteszt-botrány miatt, az viszont immáron nyilvánvaló, hogy a csillagos egylet vezérkarának tagjai közül Ross Brawn lesz az, akinek vérpadra kell hajtania a fejét. Megalapozottnak tűnik azonban a gyanú, hogy nem önszántából teszi ezt...

Tovább
0

Räikkönen bagózással hangolt Montrealra?



Nem tudni pontosan, hogy mikor készült, mindenesetre érdekes az a fotó, amelyet az Axis of Oversteer blog közölt a minap Kimi Räikkönenről, akit cigarettázás közben kaptak lencsevégre.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek