Helyzetjelentés Spából

Eau Rouge / F+1 Blog

Borongósan, néhány csepp esővel indult a csütörtöki nap Spa-Francorchampsban, de az égiek végül megkegyelmeztek a nyári szabadságról visszatérő Forma-1-nek, így a nap sugarai is köszöntötték a paddock-siserehadat az Ardennek erdőségeiben.

0 Tovább

Egyelőre nincs Forma-1 láz Belgiumban

Ferrari az Eau Rouge-ban

Noha a hétvégére esőt és viharokat jósolnak a meteorológusok a Belga Nagydíjnak otthont adó Spa-Francorchamps környékére, ahol egyáltalán nem szokatlan az ilyesmi, szerdán még verőfényes napsütés, kellemes nyár végi időjárás fogadta a Vallóniába érkezőket.

0 Tovább

Ilyen lesz az új amerikai Forma-1-es pálya - videó

Circuit of the Americas

Noha a Forma-1 világa a maratoni hosszúságú nyári szünet után már a Belga Nagydíjra összpontosít, vannak, akik előrébb tekintenek az időben. Egy brit újságíró-kommentátor-blogger például már az idén debüló austini versenypályát. Tanulmányozta.

0 Tovább

Szédíti Massát a Ferrari?

Felipe Massa / FerrariHa a sajtón múlna, Felipe Massát páros lábbal rúgná ki a Ferrari, a brazil azonban állítja: nem elképzelhetetlen, hogy 2013-ban is a vörösöknél versenyezhet. Noha a dél-amerikai reménykedik, optimizmusát érdemes egy csipetnyi sóval kezelni.

2 Tovább

Gyógyászati területen is kamatozik a McLaren F1-es technológiája

McLarenTovább lépdel a McLaren istálló a Forma-1-es csúcstechnológiák mindennapos hasznosítása felé. Mint arról egy brit lap beszámolt: átütő sikernek bizonyult az a két évvel ezelőtt útjára indított program, amelynek keretein belül az F1-es telemetriát orvosi, gyógyászati területre próbálták átültetni.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek