Teszt után: mit gondol Prost a modern F1-es autókról?

Múlt hétvégén, 16 év után újra Forma-1-es autóba ült Alain Prost: a francia legenda a Red Bull RB6-osável körözött Le Castellet-ben, s mint elárulta, nem tapasztalt túlságosan nagy különbséget a bajnokcsapat 2010-es autója és a legutóbb kipróbált versenygép között.

0 Tovább

Montezemolo hiúsága űzte Perezt a McLarenhez

Immáron biztos, hogy Lewis Hamilton Michael Schumacher helyén csatlakozik a csillagos egylet kötelékéhez, ugyanis kiderült, hogy a brit utódja a McLarennél Sergio Perez lesz: az F+1 Blog megpróbálja felvázolni a hátterét annak, hogyan keveredett a Ferrari-patronált tehetség a vörösök történelmi ellenfeléhez.

0 Tovább

Aukcióra bocsátják Schumacher 1998-as Ferrariját

Ferrari F300

Igazi Forma-1-es különlegességre csaphat le az a vastag pénztárcájú fanatikus, aki október 31-én részt vesz az RM Auctions nevű cég londoni aukcióján. Az eseményen Michael Schumacher 1998-as Ferrarijára lehet licitálni.

0 Tovább

Másfél milliós karóra a kerékcsere-világcsúcs jutalma

Nagyvonalú ajándékkal kedveskedett a McLaren órás partnere, a TAG Heuer a wokingi alakulat szervizcsapatának: Jenson Button hockenheimi, világcsúcsot jelentő kerékcseréjének emlékére a legénység minden tagját egy körülbelül másfél millió forintot érő Carrera Day-Date karórával ajándékozták meg.

0 Tovább

Miért késik a Hamilton-Mercedes bejelentés?

Lewis Hamilton / McLaren

Bonyolódik a helyzet Lewis Hamilton és a Mercedes állítólagos megállapodása körül: a szingapúri paddockban elterjedt, hogy a bejelentése mindeddig azért nem került sor, mert egyelőre nincs garancia arra, hogy a csillagos márka marad a Forma-1-ben.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek