Sauber-Volkswagen a Forma-1-ben?

Volkswagen

Míg a Mercedes az egyre erősödő spekulációk szerint leépíteni készül Forma-1-es programját, addig a Volkswagenről immáron ezredszer pletykálják, hogy beszállhat a száguldó cirkuszba. A hírbe hozott partner ezúttal a Sauber, de a wolfsburgiak érkezésére most sem szabad mérget venni.

0 Tovább

Így ordítja egy F1-es hajtómű az amerikai himnuszt - videó

Red Bull Racing

Megénekeltette a demonstrációs versenygépet a Red Bull legénysége: a járgány 2,4 literes, V8-as erőforrásával New Yorkban, a Liberty Parkban adták elő az Amerikai Egyesült Államok Himnuszát.

0 Tovább

Lauda: Vettel nem véletlenül tűnik feszültnek

Sebastian Vettel / Red Bull

Nem véletlenül tűnik a korábbiaknál jóval feszültebbnek Sebastian Vettel, a Red Bull kétszeres világbajnok címvédője minden eddiginél komolyabb tapasztalatokat szerez idén - véli az aktív pályafutása során három bajnoki titulust gyűjtő Niki Lauda. Az osztrákok egykori kiváló versenyzője szerint a németre még soha nem nehezedett akkora teher, mint most.

0 Tovább

Valóban megszűnhet a Mercedes gyári F1-es csapata?

Michael Schumacher / Mercedes

Újra terítékre került a Mercedes gyári csapatának megszűnéséről, átalakulásáról szóló spekuláció, amire így, a nyári szünet kellős közepén könnyedén legyinthetünk, mint unatkozó újságírók agyszüleményére, könnyen előfordulhat viszont, hogy ezúttal lehet valami a háttérben.

0 Tovább

Petrov maradna a Caterham kötelékében

Vitalij Petrov / Caterham

Nem aggódik Forma-1-es versenyzői állása miatt Vitalij Petrov: az oroszról az utóbbi hetekben elterjedt, hogy veszélyben a pozíciója a Caterham istállónál, a pilóta azonban nem aggódik, menedzsere szerint pedig más alakulatok részéről is van érdeklődés védence szolgálatai iránt.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek