Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonso a pályán és a pályán kívül is csatázik Barcelonában



Fernando Alonso balhéjától volt hangos péntek reggel a Forma-1-es paddock Barcelonában, a motorzaj azonban hamar elnyomta a spanyollal kapcsolatos botrányszagú sztorit.

Tovább
0

Hangulatjelentés Barcelonából



James Allison és a Lotus szakítása, a Mercedes hétvégi esélyei: ezek a legfőbb paddock-témák csütörtökön Barcelonában, ahol a hétvégi Spanyol Nagydíjjal kezdetét veszi az évad európai szakasza.

Tovább
0

Ezüstnyilasabb lesz Barcelonától a Mercedes



Jelentős változások mennek végbe a Mercedes istállónál az évad európai szakaszát megnyitó, a hétvégén esedékes Spanyol Nagydíjon. Megújul a színezet, jön az évad első komolyabb fejlesztési csomagja, a menedzsmentet erősítő Niki Lauda azonban hangsúlyozza: csodát így sem várhatnak.

Tovább
0

Susie Wolff lehet a következő női F1-es pilóta



Immáron nyilvánvaló, amit eddig is sejteni lehetett: a Williamstől a Mercedeshez átpártolt Toto Wolff nem csak azért hagyta hátra nejét, Susie-t a grove-i istállónál, hogy felügyelje megtartott üzletrészét, hanem azért is, mert a hölgynek ott nagyobb esélye lehet tűzközelbe kerülni. A DTM-ből tavaly távozott pilótanő a napokban egyértelmű jelét adta annak, hogy nem tett le a Forma-1-es szereplésről.

Tovább
0

Két új csapat érkezik a Forma-1-be 2015-ben?



2014-es specifikációjú Forma-1-es versenygépet fejleszt egy német műhely, az Adess, amely korábban a HRT istálló egyik háttércégeként tevékenykedett. Ha jövőre még nem is, 2015-re talán piaca is lehet a portékájuknak, ugyanis iparági források szerint akkor két új alakulat is érkezhet a királykategóriába.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek