efpluszegy

Hamilton a kecskeméti Mercedesszel - videóKate Upton, a gyönyörű modell, színésznő csak cukkolta a Mercedes CLA-t mosó focimezes srácokat a Super Bowlra készülő reklám beharangozójában, Lewis Hamilton, a csillagosokhoz igazolt 2008-as világbajnok viszont kezelésbe is vette a hamarosan, kizárólag Kecskeméten gyártásra kerülő modellt eheti, stuttgarti látogatása során.

Tovább
0

Glockot leleplezte egy másik BMW-s versenyzőAhogyan arra számítani lehetett, a BMW bejelentette: a Marussiától menesztett Timo Glocknak már ezen a héten, Valenciában lehetősége lesz arra, hogy kipróbálja a márka DTM-es versenygépét. A bejelentés egyelőre csak a tesztre tér ki, de egy versenyzőtárs Twitter-posztja alapján szinte biztosra vehető: már megvan a versenyzői szerződés is.

Tovább
0

Hamilton máris laza a Mercedesnél - fotókFelpörögtek az események a Mercedes istállónál: a csillagos egylettel kapcsolatban hétfőn nem csak a menedzsment átalakításának bejelentése szolgáltatott beszédtémát, hanem az is, hogy Lewis Hamilton a csapat versenyzőjeként első hivatalos látogatásán vett részt Stuttgartban.

Tovább
0

Williams-nagyfőnök dirigálhat a Mercedesnél?Meghökkentő húzásra készül a Mercedes: ha minden igaz, a csillagos márka Forma-1-es tevékenységének irányítását Norbert Haug menesztése után Toto Wolff veszi át, aki jelenleg a Williams istálló társtulajdonos-ügyvezetője.

Tovább
0

Így csúszkálnak AlonsóékJavában zajlik a Ferrari és a Ducati hagyományos év eleji fiesztája az olaszországi Madonna di Campiglióban, ahol a Forma-1-es csapat két versenyzője, Fernando Alonso és Felipe Massa nem csak a sajtó kérdéseire válaszolgat: a spanyol és a brazil síelget is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek