efpluszegy

Így készítik fel a tengerentúlra a Forma-1-es versenygépeket - videó



Folytatja a Forma-1 rajongók kényeztetését a Sauber istálló: a svájci egylet nemrégiben a versenygép anatómiájába avatta be az érdeklődőket azzal, hogy fotókat és videót tettek közzé egy hosszában kettévágott gépről, ezúttal pedig azt mutatják meg, hogyan szedik szét és rakják össze az autót a távoli futamokra készülve. Mindezt másfél percbe sűrítve.

Tovább
0

Megvadítja a biztonsági autót Szingapúrra a Mercedes



Mercedes SLS AMG GT Safety Car

Nem csak a versenycsapat készül a Szingapúri Nagydíjra a Mercedesnél: a csillagos márka a távol-keleti városállam villanyfényes összecsapásán egy új, megvadított biztonsági autót is bemutat.

Tovább
0

5 érv, amiért Hamiltonnak érdemes a Mercedeshez igazolnia



Noha a pilótapiac jelenleg bonyolultabbnak tűnik, mint valaha, abban immáron szinte mindenki biztos, hogy Lewis Hamilton a McLarentől a Mercedeshez teszi át a székhelyét. A hivatalos bejelentésig ezt sem lehet biztosra venni természetesen, az F+1 Blog azonban igyekezett összeszedni öt olyan érvet, ami a britet arra motiválhatja, hogy hátat fordítson nevelőegyüttesének, és áttegye a székhelyét a csillagos egylethez.

Tovább
0

Vad pletykák: egy finn a Ferrarinál, egy másik a McLarennél?



Lassan követhetetlenné válik a Forma-1-es átigazolási piac: bár Heikki Kovalainenről Monzában még úgy hírlett, hogy már megállapodott a Sauberrel, a legfrissebb pletykák szerint menedzsmentjét megkereste a Ferrari, s finn jelölttel gyarapodott a McLaren állítólagos kiszemeltjeinek listája is.

Tovább
0

D'Ambrosio eltemette magát a monzai beugrással?



Jerome d'Ambrosio / Lotus

Jerome D'Ambrosio Monzában megkapta a várva várt lehetőséget, de semmi extrát nem nyújtott a kötelezőn kívül. Ugyan a belga leszögezte: reménykedik abban, hogy jövőre újra állandó versenyző lehet, a szakma gyakorlatilag egyetlen lyukas garast sem adna azért, hogy bárki is szerződteti a jövőben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek