efpluszegy

Ezt látja egy F1-es pilóta száguldás közben?Újabb videóval rukkolt elő Lucas di Grassi: a brazil - aki tavaly a Pirelli tesztpilótájaként dolgozott - ezúttal egy olyan sisakkamerás felvételt tett közzé, amely állítása szerint minden eddiginél reálisabb képet ad arról, hogy mit látnak a versenyzők a volán mögött.

Tovább
3

Indul a Ferrari varázslatos síbulijaCsalhatatlanul jelzi a szezonkezdet közeledtét, hogy az olaszországi Madonna di Campiglio síparadicsomában ma elkezdődött a Ferrari és a Ducati szokásos évadnyitó fiesztája, a Wrooom. Idehaza csak az internet-korszak beköszönte óta ismert a különleges esemény, amelynek kezdete a '90-es évek elejére datálódik.

Tovább
0

Kovalainen magát tette jégre?Heikki Kovalainen magának köszönheti, hogy elveszítette az állását a Caterham istállónál - véli a korábbi technikai igazgató, a továbbra is a cégcsoporton belül ténykedő Mike Gascoyne. Gyaníthatóan a finn túlságosan bízott valamiben, ami végül nem jött össze, s valószínűleg azt is tudjuk, hogy mi volt az...

Tovább
0

Remény Grosjeannak: akik balhésan kezdtek az F1-ben...A 2012-es szezonban történt incidenshalmaz és eltiltás mázsás teherként nehezedik Romain Grosjean vállaira, de történelmi példák igazolják, hogy egyelőre hiba lenne leírni a Lotus francia versenyzőjét. Több olyan versenyző is megfordult már a Forma-1-ben, akiktől pályafutásuk elején rettegtek a riválisok, később mégis nagy sikereket arattak.

Tovább
0

Így kell BAR-Hondát építeni otthonSzámos módja van annak, hogyan lehet hozzájutni egy Forma-1-es autóhoz: lehet tervezni és építeni, ahogyan a csapatok csinálják, lehet venni páréves konstrukciókat, ahogyan a dúsgazdag fanok csinálják, s egy megszállott brit rajongónak köszönhetően most már azt is tudjuk, hogy össze nem illő, de beszerezhető komponensekből is lehet eszkábálni egyet.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek