Alguersuarit a gumitesztek repíthetik vissza a Forma-1-be

Jaime Alguersuari

Jaime Alguersuari a népszerűbb Forma-1-es pilóták közé tartozott az utóbbi pár év során, idén azonban nincs jelen a száguldó cirkusz mezőnyében. A spanyol jelenleg médiamunkásként, valamint a Pirelli tesztpilótájaként dolgozik, és mint a Hungaroringen elárulta: száz százalékig biztos benne, hogy a gumitesztelő tevékenységnek köszönhetően újra versenyzői állás jut.

0 Tovább

Whiting dicsérte a hungaroringi pályabírókat

Pályabírók a Hungaroringen - Fotó: Farkas Péter

Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója és biztonsági főnöke méltatta a Forma-1-es Magyar Nagydíjat lebonyolító sportszakmai személyzetet a kiválóan elvégzett munka után - derült ki Faluvégi Péter versenyigazgató közleményéből.

0 Tovább

Már nem téma Senna kirúgása a Williamsnél

Bruno Senna /Williams

Felszabadultan töltheti a Forma-1 nyári vakációját Bruno Senna, akinek menesztése lekerült a napirendről a Williams istállónál. Ezt egy tűzközeli forrás erősítette meg az F+1 Blognak, újra hangsúlyozva: sokat nyom a latba az a tény, hogy a brazil komoly szponzori pénzt visz a grove-i csapat konyhájára.

0 Tovább

Három gumiszállító a Forma-1-ben?

Úgy tűnik, kezd célt érni a Michelin lobbija, hiszen sajtóértesülések szerint már Jean Todt, az FIA elnöke is szeretné felszámolni a gumimonopóliumot a Forma-1-ben. Kedvezőbb esetben még az is előfordulhat, hogy a Pirelli a közeljövőben nem egy, hanem mindjárt két riválist is kaphat.

Michelin

0 Tovább

Massa a Ferraritól és a Forma-1-ből is kiszorul?

Felipe Massa és Fernando Alonso

Felipe Massa nem játszott főszerepet a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, mégis jutott neki a reflektorfényből a Hungaroringen. Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy a brazil az évad végén várhatóan elköszön a Ferraritól: ezt sugallta a csapat motorhome-jában tartott csütörtöki sajtóesemény is.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek