Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Webber öt évre aláírt a Porschéhez?



Egyre valószínűbb, hogy Mark Webber nem marad a Red Bullnál: bár a Porsche egyelőre cáfol, az utóbbi hetek botrányai után ismét erősödik a pletyka, amely szerint az ausztrál versenyző aláírt a zuffenhauseni márka sportautó-csapatához és 2014-től a hosszú távú versenyzés csúcskategóriájában folytatja pályafutását.

Tovább
0

Kubica végleg lemondott az F1-es visszatérésről?



Miközben a fél világ a Kínai Nagydíjjal és a Red Bull-belháborúval van elfoglalva, újabb fejlemények érkeztek Robert Kubicáról is. Az F1-ből egy ralibaleset miatt immáron harmadik éve hiányzó lengyel most először beszélt nyíltan arról, hogy a korábbi töretlen optimizmusa ellenére előfordulhat, hogy sohasem térhet vissza az autósport királykategóriájába.

Tovább
0

Nem csitulnak az indulatok a Red Bullnál



Aki esetleg komolyan elhitte, hogy Sebastian Vettel valóban bánja a szepangi, a csapatutasítás ellenére végrehajtott előzést, azok szerdán komoly arculcsapást kaptak a némettől. A háromszoros világbajnok olyan provokatív megnyilvánulással rukkolt elő, amely után biztosra vehetjük, hogy Mark Webber - történjék bármi az idei szezon hátralevő részében - 2014-ben már nem lesz a Red Bull Racing versenyzője.

Tovább
0

Így nyúzza Alonso az új hiper-Ferrarit - videó



Maranellóban készülődött múlt héten a Kínai Nagydíjra a Ferrari két versenyzője, Felipe Massa és Fernando Alonso. A pilóták a mérnöki megbeszélések mellett szakítottak időt arra, hogy találkozzanak a gyári dolgozókkal, a spanyol klasszis ráadásul a márka új ékkövének számító LaFerrarit is elkötötte néhány fordulóra.

Tovább
0

Itt a Lauda-Hunt film trélere - videó



Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai csatáját idézi fel a várva várt Rush című film, amelyre előreláthatólag szeptemberig várni kell, de az első előzetes máris megérkezett és nyugodtan kijelenthető: szenzációs alkotásra lehet számítani. Az sem kizárt, hogy a film hullámot indít el Hollywoodban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek