efpluszegy

Már üzenget egymásnak Button és Perez?


Ugyan pszichikai hadviselésről beszélni túlságosan korai lenne, a McLaren jövő évi párosa már megkezdte a személyes célok nyilvános felvázolását. Jenson Button és Sergio Perez házon belüli harca még el sem kezdődött, de máris érezni némi puskaporszagot...
Tovább
0

Vettel Graz utcáin, Ricciardo Buenos Airesben hódított - videókMilton Keynes után szombaton a Red Bull hazájában, Ausztriában folytatta bajnoki látogatásainak sorát minden idők legfiatalabb háromszoros vb-győztese, Sebastian Vettel, aki Graz belvárosában repesztett az RB8-assal, de tett egy rövid kitérőt a spielbergi Red Bull Ringre is.

Tovább
0

Adiós, HRT! Senki sincs biztonságban?Vége a találgatásoknak és vége a sereghajtó HRT F1-es istállónak is: az FIA 2013-as nevezési listáján nem szerepel a spanyol kiscsapat, így biztos, jövőre csak 22 autó áll majd a királykategória rajtrácsán. Annak, hogy a leggyámoltalanabb különítmény végleg lehúzta a rolót, fontos üzenete van.

Tovább
3

Már az Apple-t cikizik Räikkönen eltévedésével - videóRáharapott az internetes mémgyár Kimi Räikkönen múlt vasárnapi, interlagosi eltévedésére: a világhálón immáron egy olyan videó is hódít, amelyben a finn főszereplésével az Apple-t cinkelik a katasztrofálisan sikerült térképprogram, a Maps miatt.

Tovább
0

Miért lett öngól a Ferrari akciója?Az addig oké, hogy Sao Paulóból sokáig tart az út hazáig és a repülőgépen nincs internet, meg az is, hogy a szezonzáró bulit követő macskajaj nem múlik el egyhamar, de ettől azért többet vártunk a Ferraritól. Az elveszített vb-cím után újabb, simán elkerülhető baklövést követtek el: mi folyhat Maranellóban, ha felültek egy olyan ügynek, amelyet a rajongók és az olasz-spanyol sajtó generált, ráadásul akkor, amikor már kiderült, hogy nincs is értelme?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek