Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kerékcsere soha nem látott közelségből - videó



Különleges videóval kedveskedik a rajongóknak a Mercedes istálló: a csillagos különítmény olyan közel viszi az érdeklődőket a Forma-1-es futamok egyik legmisztikusabb részéhez, a kerékcseréhez, amelynél közelebb talán már nem is lehet…

Tovább
0

Ilyen, amikor közúti erőgépet nyúznak az F1-es pilóták - videók



Elrajtolt végre a 2013-as Forma-1-es évad, ennek apropóján a McLaren és a Ferrari is igyekszik megmutatni azt, amivel a versenypályán kívül rendelkeznek. A brit csapat az új szerzeményt, Sergio Perezt ültette be a vadonatúj P1-esbe a Top Gear tesztpályán, a Dunsfold-reptéren, míg az olaszok párosa, Fernando Alonso és Felipe Massa egymást furikázta Barcelonában, de nem az új ékkővel, a LaFerrarival, hanem a 458 Italiával.

Tovább
0

Melbourne után: kitarthat-e a Lotus lendülete?



A lehető legjobb eredménnyel indította a 2013-as Forma-1-es évadot a Lotus együttese, amely Kimi Räikkönen révén megnyerte a múlt hétvégi évadnyitó Ausztrál Nagydíjat. Abban mindenki egyetért, hogy a fekete-arany egylet remek alapokra építkezhet, azzal kapcsolatban viszont a csapaton belül sem egészen egységesek a vélemények, hogy tartható-e a jelenlegi forma a kiélezettnek ígérkező fegyverkezési versenyben.

Tovább
0

Sutil nem barátkozni jött vissza az F1-be



Adrian Sutil, a Force India versenyzője az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével Kimi Räikkönen tavalyi produkciójához hasonlóan alátámasztotta azt a teóriát, hogy némi kihagyás nem feltétlenül hátrány a modern Forma-1-ben. A silverstone-i csapatnál már örülnek, hogy a németnek szavaztak bizalmat, maga az érintett azonban a futam előtt elárulta: tudja, hogy a paddockban nem mindenki örül a jelenlétének.

Tovább
0

McLaren-Honda: ennek a fele sem tréfa?



Toto Wolff, az új Mercedes-főguru melbourne-i kijelentése alapján szinte biztosra vehetjük, hogy a gondoltnál is nagyobb a McLaren-Honda konstelláció újbóli megjelenésének esélye. A brit csapat persze cáfol - mást nem is nagyon lehet várni…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek