Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Harlem shake a Saubernél, sokk Raziánál



Meglepte rajongóit a Sauber istálló: a svájci különítmény szervizcsapatának tagjai is behódoltak a Gangnam style-t felváltó új őrületnek, a Harlem shake-nek és produkciójukról videófelvételt is készítettek. A paddockban nem mindenkinek van oka táncot lejteni, Luiz Raziának például biztosan nincs.

Tovább
0

Razia-ügy: máris esedékes az első pilótacsere?



Mivel csütörtökön végre valahára a Force India bejelentette, hogy Adrian Sutil lesz Paul Di Resta csapattársa, úgy tűnt, hogy véglegesedett a 2013-as Forma-1-es mezőny. Könnyen előfordulhat azonban, hogy már a nyitófutam előtt megtörténik az első pilótacsere: Luiz Raziának, a Marussia új szerzeményének máris fizetési nehézségei vannak, ami brazil források szerint akár az állásába is kerülhet.

Tovább
0

F1 után gokart: ez lesz az új trend?



Vissza a gyökerekhez! Lassan akár ez is lehetne a mottója a Forma-1-ből távozni kénytelen pilótáknak, közülük ugyanis ketten biztosan visszatérnek idén a gokartozás világába: Michael Schumacher és Jaime Alguersuari is a parányi járgányok világában vetélkedik idén, igaz, nem egymás ellen csatáznak majd.

Tovább
0

Nem kér a Forma-1-ből a NASCAR-királynő



Danica Patrick a NASCAR-évadnyitón, Daytonában a szakág történelmének első, pole pozíciót szerző pilótanője lett, így újra felmerülhet a kérdés: ha Bernie Ecclestone női versenyzőt szeretne a Forma-1-be, miért nem csábítja át az amerikai szépséget?

Tovább
0

Vegyen eredeti HRT-kormányt!



Bárki megvásárolhatja Pedro de la Rosa tavalyi HRT-jének eredeti kormányát: mivel a megszűnt csapat maradványaira egy spanyol alkatrész-kereskedő csapott le, nem kizárt, hogy a jövőben további ínyencségek is feltűnnek majd az aukciós portálokon.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek