Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen nem Jedi mester



Egyelőre alig vagyunk túl a tesztidőszak félidején, de Kimi Räikkönen máris kirobbanó formában van - egyedi stílusát tekintve legalábbis mindenképpen. Barcelonában már a nyitónapon ellopta a showt, majd egy nagyobb interjúban újra bizonyította, hogy mennyivel szegényebb lenne nélküle a Forma-1.

Tovább
0

Force India: kedvező árú V6-os motorért idei volánt



Lemondott XVI. Benedek pápa, meteor zuhant az oroszországi Cseljabinszkre, egy kisbolygó rekordközelségbe került a Földhöz, ráadásul a Forma-1-es előszezon is a félidejéhez érkezett, azonban a Force Indiának még mindig nem sikerült kiválasztania Paul Di Resta csapattársát. Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül morfondíroznak ennyi ideig.

Tovább
1

Hülkenberg útja Maranellóba vezet a Saubertől?



Már az első teszt alapján is áradoznak a Saubernél Nico Hülkenbergről, akinek svájci kalandja az idény egyik legérdekesebb szösszenete lehet, tekintettel arra, hogy többen váltig állítják: a tehetséges német útban Maranello felé csak átmeneti jelleggel állomásozik a hinwilli csapatnál.

Tovább
0

Schumi fejlesztheti a legizmosabb Mercedeseket?



Úgy hírlik, a pályafutása második fejezetét lezáró Michael Schumachernek továbbra is lesz tennivalója a Mercedesnél: friss pletykák szerint a csillagos márka nem szimbolikus, hanem nagyon is érdemi feladatkört szán a hétszeres világbajnok klasszisnak, igaz, nem a Forma-1-es alakulat háza táján.

Tovább
0

F1-es Red Bull az argentin sósivatagban - videó



Lassan nincs olyan zegzuga a világnak, ahová a Red Bull demonstrációs csapata még nem jutott el: amikor tavaly decemberben a Toro Rosso fiatal tehetségével, Daniel Ricciardóval Buenos Aires utcáin bemutatóztak, az Argentína déli részén húzódó Salinas Grandes sósivatagba is elvitték az RB7-est. A különös száguldozásról videó is készült, a napokban tették közzé.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek