Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton máris laza a Mercedesnél - fotók



Felpörögtek az események a Mercedes istállónál: a csillagos egylettel kapcsolatban hétfőn nem csak a menedzsment átalakításának bejelentése szolgáltatott beszédtémát, hanem az is, hogy Lewis Hamilton a csapat versenyzőjeként első hivatalos látogatásán vett részt Stuttgartban.

Tovább
0

Williams-nagyfőnök dirigálhat a Mercedesnél?



Meghökkentő húzásra készül a Mercedes: ha minden igaz, a csillagos márka Forma-1-es tevékenységének irányítását Norbert Haug menesztése után Toto Wolff veszi át, aki jelenleg a Williams istálló társtulajdonos-ügyvezetője.

Tovább
0

Így csúszkálnak Alonsóék



Javában zajlik a Ferrari és a Ducati hagyományos év eleji fiesztája az olaszországi Madonna di Campiglióban, ahol a Forma-1-es csapat két versenyzője, Fernando Alonso és Felipe Massa nem csak a sajtó kérdéseire válaszolgat: a spanyol és a brazil síelget is.

Tovább
0

Ezt látja egy F1-es pilóta száguldás közben?



Újabb videóval rukkolt elő Lucas di Grassi: a brazil - aki tavaly a Pirelli tesztpilótájaként dolgozott - ezúttal egy olyan sisakkamerás felvételt tett közzé, amely állítása szerint minden eddiginél reálisabb képet ad arról, hogy mit látnak a versenyzők a volán mögött.

Tovább
3

Indul a Ferrari varázslatos síbulija



Csalhatatlanul jelzi a szezonkezdet közeledtét, hogy az olaszországi Madonna di Campiglio síparadicsomában ma elkezdődött a Ferrari és a Ducati szokásos évadnyitó fiesztája, a Wrooom. Idehaza csak az internet-korszak beköszönte óta ismert a különleges esemény, amelynek kezdete a '90-es évek elejére datálódik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek