Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyarázkodott Hamilton miatt a McLaren-főnök



Nagy port kavart a minap a McLaren-főnök Martin Whitmarsh megnyilatkozása, amelyben arra utalt, hogy Lewis Hamilton megbánta a Mercedes-szerződés aláírását. Austinban a wokingi főguru már az újságírókra verte a balhét.

Tovább
0

Räikkönen tényleg épp csak beesett Austinba



Kimi Räikkönen nem viccelt: a finn klasszis az Abu-Dzabiban aratott győzelem után hosszas partihadjáratot ígért és hangsúlyozta, hogy a Lotus örülhet, ha időben odaér Austinba, az Amerikai Nagydíjra. És tényleg: a 2007-es bajnok csütörtökön szinte beesett a Circuit of the Americas paddockjába.

Tovább
0

Bajnokmérő 2012: Vettel vagy Alonso?



Nincs tovább: Sebastian Vettelnek és Fernando Alonsónak Austinban és Interlagosban el kell döntenie, hogy melyikük lesz a Forma-1 királya 2012-ben. Az F+1 Blog különféle szempontok alapján mérlegre tette a két nagyágyú esélyeit a véghajrá előtt és arra a következtetésre jutott, hogy Vettelnek nem csak a 10 pontnyi előny birtokában van nagyobb sansza a titulus elhódítására.

Tovább
0

Már Austinban a Forma-1 - fotók



Minden készen áll ahhoz, hogy a Forma-1 sok-sok sikertelen próbálkozás után a hét végén újabb kísérletet tegyen Amerika meghódítására. Az Austin közelében található vadonatúj aszfaltcsíkra, a Circuit of the Americasra már megérkeztek a csapatok felszerelései, a trófeák is elkészültek, így minden adott ahhoz, hogy a 2012-es világbajnokság végjátéka igazi vérforraló, texasi hangulatban folytatódjon a két bajnokaspiráns, Sebastian Vettel és Fernando Alonso főszereplésével.

Tovább
0

Ki kesereg valójában: Hamilton vagy a McLaren?



Martin Whitmarsh, a McLaren főnöke úton-útfélen pedzegeti Lewis Hamilton állítólagos kesergését, amely szerint megbánta, hogy aláírt a Mercedeshez, sokkal valószínűbb azonban, hogy inkább a szakvezetőnek van oka a bosszúságra. A wokingi csapat kockáztat, míg a brit azt kapja majd a csillagosoknál, amit akart.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek