efpluszegy

Így ünnepelték a foci-vb megnyerését a Forma-1 franciái
Miután a francia labdarúgó-válogatott diadalmaskodott az oroszországi világbajnokság döntőjében a horvát nemzeti csapat ellen, természetesen a Forma-1 franciái is heves ünneplésbe kezdtek.

Tovább
0

Egy űrhajós, aki odafent is megőrül a motorsportért
Na igen! Az autósport-rajongás olyan, hogy azt nem lehet csak úgy kiírtani az emberfiából! Még akkor sem, ha történetesen asztronauta és a Nemzetközi Űrállomáson kell lehúznia néhány hónapot: a tökéletes példa erre az amerikai geofizikus, Andrew J. Feustel, aki munkája közben odafentről is a világ versenypályáit kémleli. Sőt, amit lát, azt meg is osztja követőivel a Twitteren!

Tovább
0

Milliárdosok udvarolnak a Force India bujkáló főnökének
Noha a Force India jelenleg nem tartozik a legizgalmasabb Forma-1-es istállók közé, a gárda mégis az egyik legkomolyabb témagenerátor a Brit Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban. Ez az egyetlen futam, ahol felbukkan az indiai igazságszolgáltatás által hajkurászott társtulajdonos-csapatfőnök, Vijay Mallya, akinek lépten-nyomon milliárdosok udvarolnak a paddockban, hogy végre adja be a derekát és adjon túl az együttesen.

Tovább
0

Magyar segítséggel szárnyaltak a Haas F1-es autói Spielbergben
Semmi kétség: az Osztrák Nagydíj egyik legnagyobb meglepetését a Haas istálló remek kettős pontszerzése jelentette, amely ráadásul magyar közreműködéssel valósult meg. Ez volt a második olyan futam, amelyen a különítmény kötelékét erősítő honfitársunk, Jánvári Zsolt a kerékcsere-stábban is szerepet vállalt, ráadásul az F+1 Blog érdeklődésére a csapatfőnök méltatta is a magyar szakembert.

Tovább
0

Fura módon tenné ki Räikkönent a FerrariF1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Red Bull Ring Ferrari Kimi Räikkönen Sauber Charles Leclerc Esteban Ocon

Pilótapiaci pletykáktól hemzseg a Forma-1-es paddock az Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben, ezek között pedig egészen hajmeresztő sztorikat is hallani, például a Ferrari 2007-es világbajnokáról, Kimi Räikkönenről. Az F+1 Blog a helyszínen azután tudakozódott, hogy igaz-e: a vörösök megalázónak tűnő ajánlattal próbálnak megszabadulni a finntől?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek