Häkkinen: Bottas, mint bajnokesélyes? Miért ne!

F1 Forma-1 Mika Häkkinen Valtteri Bottas Mercedes Spanyol Nagydíj
Mika Häkkinen, a Forma-1 kétszeres világbajnoka személyesen nem volt jelen Szocsiban, amikor patronáltja, Valtteri Bottas megszerezte karrierje első győzelmét, ám a finn legenda még most, Barcelonában is ünnepli honfitársa sikerét. Noha sokan elképzelhetetlennek tartják, 1998 és 1999 világbajnoka szerint nagyon is lehetséges, hogy a Mercedes pilótája már idén bajnokesélyessé válik.

0 Tovább

Ross Brawn: Nagyon fontos a Magyar Nagydíj!

F1 Forma-1 Ross Brawn Liberty Media Hungaroring Magyar Nagydíj Spanyol Nagydíj

Ross Brawn, a Ferrari és a saját nevét viselő alakulat korábbi sikergyárosa az idei évadtól kezdve a megújult Formula One Management kötelékét erősíti, mégpedig a sportszakmai ügyek felelőseként. Új minőségében az F+1 Blognak a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában nyílt első ízben lehetősége kérdezni a brit szakembert, akitől megtudtuk: akárcsak Ecclestone, az új vezérkar is ragaszkodik a Magyar Nagydíjhoz.

0 Tovább

Újra van magyar pilótája a Forma-1-nek

F1 Forma-1 Baumgartner Zsolt Paul Stoddart Patrick Friesacher F1 Experience Spanyol Nagydíj
Magyar pilóta a Forma-1-ben? Picit furcsán hangzik, de igaz: Baumgartner Zsoltot a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdve újra a versenypályán láthatjuk, köszönhetően annak, hogy Paul Stoddart kétüléses F1-es autóinak demonstrációja mostantól a hétvégék hivatalos programja lesz.

1 Tovább

Massa Schumacher módjára oktatja Strollt

F1 Forma-1 Felipe Massa Lance Stroll Williams Orosz Nagydíj
Soha nem titkolta a Williams istálló, hogy azért hívták vissza az idei szezonra a tavalyi évad végén nyugdíjba vonult Felipe Massát, hogy az újonc pénzeszsák Lance Stroll tanítómestere legyen. A brazil Szocsiban beszélt is a kapcsolatukról, amely elmondása szerint olyan, mint annak idején közötte és Michael Schumacher között volt a Ferrarinál.

0 Tovább

Vettel kiáll Räikkönen mellett

F1 Forma-1 Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Ferrari Orosz Nagydíj
Sebastian Vettel továbbra is kiáll az idényt nyögvenyelősen indító csapattársa, Kimi Räikkönen mellett. A hullámvölgyben lévő finn számos bírálatot kap mostanság, ám a négyszeres világbajnok szerint a külvilág nem megalapozottan háborog, az északi pedig rövidesen válaszol majd bírálóinak.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek