Így szurkolt az F1-nyitányt a tévében néző Rosberg

F1 Forma-1 Nico Rosberg Ausztrál Nagydíj
11 év után először a tévében nézte a Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjat az aktuális világbajnok, Nico Rosberg. Az idejekorán nyugdíjba vonuló német bőszen dokumentálta is az élményt közösségi felületein.

0 Tovább

Átaludta a Forma-1-es behívót a Sauber tartalékja

F1 Forma-1 Antonio Giovinazzi Sauber Pascal Wehrlein Monisha Kaltenborn Ferrari
Semmi kétség, a Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíj időmérő edzésének egyik legfurább sztorija a tényezőnek egyébként semmilyen szinten nem tekinthető Sauber istállóé: a svájci alakulatnál mozgósítani kellett a tartalékpilótát, Antonio Giovinazzit, aki saját elmondása szerint tényleg csak szombat reggel vette hírét, hogy be kell szállnia Pascal Wehrlein helyére. Azért, mert péntek éjjel átaludta az SMS-t, amelyre valószínűleg egész életében várt…

0 Tovább

Hamilton megmutatta a Mercedes Melbourne-i rejtekhelyét

F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Liberty Media Facebook Live Sebastian Vettel Ferrari Ausztrál Nagydíj
Lewis Hamilton előbb behúzta az elsőséget az évadnyitó Ausztrál Nagydíj két szabadedzésén, majd élt a Liberty Mediától kapott lehetőséggel és egy Facebook Live adás keretein belül megmutatta a Mercedes Melbourne-i hospitality-létesítményét a kíváncsiskodó rajongóknak.

0 Tovább

Nem kérnek a V10-es motorokból a Forma-1 vezérei

F1 Forma-1 Ross Brawn Jean Todt Bernie Ecclestone
Bárcsak úgy szólnának, mint annak idején a V10-esek! Gyakorta keseregnek így a jelenkori turbós hibrid erőforrások kétségkívül harmatos hanghatásával elégedetlen szurkolók, ám semmi esély nincs arra, hogy a sokszor emlegetett motorspecifikáció visszatérjen a Forma-1-be: ezt Ross Brawn után a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vezére, Jean Todt is deklarálta.

0 Tovább

Rosberg a garázsába parkolná világbajnok Ezüstnyilát

F1 Forma-1 Nico Rosberg Valtteri Bottas Mercedes
Nico Rosberg továbbra is hangsúlyozza, hogy versenyzőként nem kér többet a Forma-1-ből, ugyanakkor a tavalyi vb-elsőnek van még egy nagy vágya: szeretné megkaparintani azt az Ezüstnyilat, amelynek volánja mögött elérte a kitűzött célt és megnyerte a világbajnokságot. Egy friss interjúban a német azt is elárulta: sokat vár utódától, Valtteri Bottastól, akivel el is beszélgetett rá váró kihívásról.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek