efpluszegy

Interjú: A Ferraritól érkezett a Sauber új technikai gurujaF1 Forma-1 Simone Resta Sauber Ferrari Hockenheim Német Nagydíj

Egyenesen a Ferraritól érkezett új technikai igazgató az olasz alakulat kiemelt partneréhez, a Sauberhez. Simone Resta két hete csatlakozott a felszállóágban lévő svájci formációhoz és első ízben a Német Nagydíj pénteki napján adott csoportos interjút a világsajtónak: az F+1 Blog is ott volt a hockenheimi eseményen, ahol a szakember igyekezett hangsúlyozni, hogy az eddiginél jóval komolyabb elvárásoknak akarnak megfelelni 2019-től.

Tovább
0

Miért várt a Mercedes Hamilton szerződésének bejelentésével?
Bejelentette végre a Mercedes Lewis Hamilton szerződésének meghosszabbítását: azt már eddig is tudni lehetett, hogy a brit klasszis marad a turbós hibridkorszak sikercsapatánál, az viszont sokkal érdekesebb, hogy az új kontraktus létrejöttének tényét Németországban hozták nyilvánosságra…

Tovább
0

Így ünnepelték a foci-vb megnyerését a Forma-1 franciái
Miután a francia labdarúgó-válogatott diadalmaskodott az oroszországi világbajnokság döntőjében a horvát nemzeti csapat ellen, természetesen a Forma-1 franciái is heves ünneplésbe kezdtek.

Tovább
0

Egy űrhajós, aki odafent is megőrül a motorsportért
Na igen! Az autósport-rajongás olyan, hogy azt nem lehet csak úgy kiírtani az emberfiából! Még akkor sem, ha történetesen asztronauta és a Nemzetközi Űrállomáson kell lehúznia néhány hónapot: a tökéletes példa erre az amerikai geofizikus, Andrew J. Feustel, aki munkája közben odafentről is a világ versenypályáit kémleli. Sőt, amit lát, azt meg is osztja követőivel a Twitteren!

Tovább
0

Milliárdosok udvarolnak a Force India bujkáló főnökének
Noha a Force India jelenleg nem tartozik a legizgalmasabb Forma-1-es istállók közé, a gárda mégis az egyik legkomolyabb témagenerátor a Brit Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban. Ez az egyetlen futam, ahol felbukkan az indiai igazságszolgáltatás által hajkurászott társtulajdonos-csapatfőnök, Vijay Mallya, akinek lépten-nyomon milliárdosok udvarolnak a paddockban, hogy végre adja be a derekát és adjon túl az együttesen.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek