efpluszegy

Räikkönen elbúcsúztatta versenymérnökétF1 Forma-1 Ferrari Kimi Räikkönen Dave Greenwood Carlo Santi Azerbajdzsáni Nagydíj
Elköszönt Kimi Räikkönentől és a Ferraritól a múlt hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon a finn pilóta versenymérnöke, Dave Greenwood. A 2007-es világbajnok Barcelonától egy olasz mérnökkel dolgozik együtt, míg korábbi harcostársának az új állomáshelyén mindjárt egy komoly kudarccal kellett szembenéznie.

Tovább
0

Ecclestone nem tud élni F1 nélkül
Komoly üzenetértéke lehet annak, hogy a posztjáról tavaly eltávolított F1-főmogul, Bernie Ecclestone hirtelenjében újra előkerült. Tavaly csak néhányszor bukkant fel a paddockban a veterán brit üzletember, a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíj viszont már a második olyan forduló idén, amikor feltűnik a körforgásban. Annyi bizonyos: van célja annak, hogy Mr. E mutatja magát.

Tovább
1

Újra Peugeot-hajtóművek a Forma-1-ben?F1 Forma-1 Peugeot
Néhány napja újra arról pletykál a nemzetközi szaksajtó, hogy a Porsche vezérkara erősen fontolgatja a Forma-1-es visszatérést, nem a német márka azonban az egyetlen, amelynél hasonlóban sántikálnak. Kevesebben beszélnek róla, de hallani arról is, hogy a Peugeot-nál sem tartják az ördögtől valónak az F1-es szerepvállalást…

Tovább
0

Sainz nem ígér világmegváltást a Renault-nakF1 Forma-1 Renault Toro Rosso Carlos Sainz Amerikai Nagydíj
Nem ígér azonnali világmegváltást a Toro Rossótól a Renault-hoz átigazoló Carlos Sainz, aki nem elismeri: izgatottan készül a hétvégi Amerikai Nagydíjra, ahol bemutatkozhat a francia alakulat kötelékében. A spanyol lépésről lépésre szeretne ismerkedni új munkaeszközével, ugyanakkor reméli, hogy sikerül gyorsan felvennie a tempót a sárga-feketékénél.

Tovább
0

Érkezik Button önéletrajzi könyveF1 Forma-1 Jenson Button

Új önéletrajzi könyvvel rukkol elő a Forma-1 2009-es világbajnoka, Jenson Button: a Life to the limit című kiadvány október 19-én jelenik meg Nagy-Britanniában.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek