F1 Forma-1 MXGP Kimi Räikkönen Ferrari
Noha Kimi Räikkönen a Forma-1-re és a Ferrari koncentrál, a finn klasszis nem feledkezik meg saját motokrossz-csapatáról sem. A hétvégén elkísérte a formációt a világbajnokság hatodik futamára, a hollandiai Valkenswaardba, de nem egyedül utazott: magával vitte kisfiát, Robint is, akivel motorozott is egyet a szervizparkban.

 

A Twitteren megjelent fotó szerint Räikkönen saját magát és kisfiát is alaposan bebugyolálta, ám így sem sikerült megelőznie a feltűnést.

F1 Forma-1 MXGP Kimi Räikkönen Ferrari
Az idei szezont döcögősen kezdő 2007-es Forma-1-es világbajnok köztudottan rajong a motokrosszért és a jelek szerint igyekszik kisfiát is hozzászoktatni a sportághoz. Kérdéses, hogy az apjához hasonlóan csapatuniformisban feszítő kis Robin mennyire élvezi ezt, a felvételen ugyanis meglehetősen riadtnak tűnik az ábrázata.

F1 Forma-1 MXGP Kimi Räikkönen Ferrari
Munkában a csapatfőnök Räikkönen


Motokrossz frontján egyébként jobban alakulnak Räikkönen dolgai, mint a Forma-1-ben. A Husqvarna gyári csapatával közösen működtetett formáció versenyzője, a francia Gautier Paulin megnyerte a világbajnoki szezon hatodik fordulójaként megrendezett hollandiai menetet, így jelenleg a 3. helyen áll az MXGP bajnoki pontvadászatában.

Fotók: Twitter/Gilbert Schildermans