Úgy tűnik, hogy az élvonalbeli autóversenyzők nem kerülhetik el a sorsukat: előbb vagy utóbb mindenkivel megtörténik, hogy egy bekamerázott autóban padlógázzal kell hangosan visongató cicababát furikázniuk. Nem is olyan régen Nico Hülkenbergnek is át kellett esnie ezen…

A Force India kiválósága a csapattal szövetségben álló vodkagyártó, a Smirnoff reklámkampányaiban gyakran feltűnő brit énekes-színésznőt, Thalia Zucchit fogta ki, akit az USA Nagydíj előtt, Austinban kocsikáztatott meg egy promóciós eseményen.

Mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a 33 esztendős szépség élvezte a furikázást: erről árulkodik a visítozás, az elképedt arc, valamint a gyakran ismételgetett „óh, istenem” és „Nico, ne!” kiáltások is. Erős a gyanú, hogy a hölgy megfontolja, mikor vállal legközelebb hasonló feladatot.

Hülkenberg egyébként a napokban már esett az üléspróbán a Porschénél, ahol jövőre a Spái hatórás futamon, valamint a Le Mans-i 24 óráson is rajthoz áll majd a Forma-1-es kötelezettségei mellett.

A német pilóta - aki 96 ponttal az egyéni tabella 9. helyén zárta a szezont - Sebastien Bourdais 2009-es Peugeot-bevetése óta az első aktív Forma-1-es versenyző lesz, aki rajthoz áll Le Mans-ban is. A kiszivárgott hírek szerint indulni szeretne a legendás viadal 2015-ös felvonásán Fernando Alonso is, ám erre nagy valószínűség szerint nem kap engedélyt új csapatától, amely – noha a bejelentés még mindig várat magára – a McLaren Honda lesz.