Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen karácsonyi videójának valódi üzenete



Hanyag eleganciával, mondandóját különféle okokból több ízben is félbeszakítva köszöntötte a Lotus munkatársait Kimi Räikkönen, aki az FIA díjátadó gálája miatt nem lehetett jelen az enstone-i egylet évadzáró partiján. A videóüzenet tökéletesen sommázza, hogy a versenyképes autó mellett mit csinált még tökéletesen idén a fekete-arany különítmény.

Tovább
0

Vettel átvette a vb-trófeát Isztambulban



Monaco, Újdelhi, Isztambul: Sebastian Vettel számára a három helyszín nem csak azért kedves, mert nyert már ott Forma-1-es nagydíjakat, hanem immáron azért is, mert a három város mindegyikéből távozhatott világbajnoki trófeával.

Tovább
0

Már üzenget egymásnak Button és Perez?


Ugyan pszichikai hadviselésről beszélni túlságosan korai lenne, a McLaren jövő évi párosa már megkezdte a személyes célok nyilvános felvázolását. Jenson Button és Sergio Perez házon belüli harca még el sem kezdődött, de máris érezni némi puskaporszagot...
Tovább
0

Vettel Graz utcáin, Ricciardo Buenos Airesben hódított - videók



Milton Keynes után szombaton a Red Bull hazájában, Ausztriában folytatta bajnoki látogatásainak sorát minden idők legfiatalabb háromszoros vb-győztese, Sebastian Vettel, aki Graz belvárosában repesztett az RB8-assal, de tett egy rövid kitérőt a spielbergi Red Bull Ringre is.

Tovább
0

Adiós, HRT! Senki sincs biztonságban?



Vége a találgatásoknak és vége a sereghajtó HRT F1-es istállónak is: az FIA 2013-as nevezési listáján nem szerepel a spanyol kiscsapat, így biztos, jövőre csak 22 autó áll majd a királykategória rajtrácsán. Annak, hogy a leggyámoltalanabb különítmény végleg lehúzta a rolót, fontos üzenete van.

Tovább
3

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek