Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonso: Le Mans? Most még inkább F1!



F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren-Honda Abu Dhabi Nagydíj
Nem kell semmit kiolvasni abból az üzenetból, amely a visszavonuló Mark Webbernek szólt - jelentette ki Fernando Alonso, akinek videóüzenetéből sokan arra következtettek, hogy szeretne mielőbb a megbízhatósági vb-n (WEC) versenyezni. Az Abu Dhabi Nagydíj csütörtöki napján a McLaren-Honda spanyol pilóta nyomatékosította, hogy továbbra is a Forma-1-re összpontosít, de azt persze nem zárta ki, hogy előbb vagy utóbb felbukkan Le Mans-ban…

Tovább
0

Dennis: Spában javulás, év végére meglepetés várható a McLaren-Hondától



F1 Forma-1 Ron Dennis McLaren Német Nagydíj Fernando Alonso Jenson Button McLaren-Honda
Sokat vár a nyári szünet utáni első futamra, a Belga Nagydíjra érkező motorfejlesztésektől és azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy már az idei évad vége felé képesek lesznek komolyabb meglepetést okozni. Az F+1 Blog a Német Nagydíj helyszínén a McLaren-Honda fővezérét, Ron Dennist kérdezte a brit-japán konstelláció jelenlegi helyzetéről.

Tovább
0

Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?



F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

Tovább
0

Itt görnyednek a Honda Forma-1-es mérnökei



F1 Forma-1 McLaren-Honda Eric Boullier Fernando Alonso Jenson Button
A NASA houstoni irányítóközpontjához lehet hasonlítani a Honda kutatási-fejlesztési részlegének adatelemzésre szolgáló nagytermét, amely Japánban, Sakura City-ben található, s amelyről a napokban adott közre egy fotót a gyártó. A létesítményben gőzerővel folyik a munka, a McLaren reményei szerint pedig ennek látható jelei is lesznek a rövidesen startoló szezonban.

Tovább
0

Alonso kipróbálta Marquez MotoGP-s Hondáját



F1 Forma-1 MotoGP Honda McLaren-Honda Fernando Alonso Marc Marquez
Megmerítkezett a Honda világában múlt hétvégén Fernando Alonso: a kétszeres világbajnoknak a McLaren-Honda katasztrofális idei szezonja miatt nem kellett jelen lennie az FIA párizsi díjátadóján, így Japán felé vette az irányt, ahol a márka évadzáró rendezvényén vett részt és számos kalandban volt része.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek