Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bianchi röppályára állhat Monaco után



Csak egyvalakinek sikerült elcsábítani az újságírókat a versenyzők háborúskodása közben újabb kettős győzelmet arató Mercedes háza tájáról a Monacói Nagydíj után: Jules Bianchi, a Ferrari által patronált Marussia-versenyző, aki saját karrierje és csapata fennállásának első pontjait gyűjtötte be a hercegségben. Az F+1 Blog ott volt, amikor a francia pilóta a futam után először toppant be a kiscsapat motorhome-jába.

Tovább
0

Häkkinen nem mer fogadni a Hamilton-Rosberg csatára



Lehetetlen megmondani, hogy a Mercedes házi versenyfutását melyik pilóta nyerheti, ám a Monacói Nagydíj esetleges megnyerésével egyikük lélektanilag is hatalmas lépést tehet a bajnoki győzelem felé - mondta az F+1 Blognak a korábbi kétszeres vb-első, Mika Häkkinen, aki elárulta azt is: véleménye szerint a halk a Forma-1 egyfajta befektetés a jövőbe.

Tovább
0

Dennis időt kér a McLaren feltámasztásához



Még tavaly ilyenkor is elképzelhetetlennek tűnt, hogy Ron Dennis visszatérjen a McLaren élére, de az idei évre ez mégis bekövetkezett. A legendás wokingi vezér újra a szokásos határozottságával masírozik a monacói paddockban, ahol az F+1 Blognak sikerült feltartóztatnia néhány kérdés erejéig.

Tovább
0

Idén még harapósabbak Monaco szalagkorlátjai



Monacót nem véletlenül tartják a korona gyémántjának a Forma-1 világában: a parányi hercegség szűk, kanyargós versenypályája különleges látványosság, ráadásul a tradíciók és az egyedi kihívás miatt erre a viadalra mindenki megsokszorozott erőbedobással, jóval inkább felpörögve készül. Idén is így van ez, pedig az égvilágon semmi nem utal arra, hogy a Mercedes ellen bárkinek lenne ellenszere.

Tovább
0

Van, aki még nem adta oda a Mercinek a vb-t



Miután Lewis Hamilton vezérletével a Mercedes a Spanyol Nagydíjon is megalázta a Forma-1-es mezőnyt, szinte csak nagyítóval lehet bizakodó személyeket találni a paddockban. Pedig vannak ilyenek: például Rob Smedley, a Williams teljesítményért felelős főmérnöke, aki persze nem saját csapatától, sokkal inkább a Red Bulltól várja, hogy izgalmassá teszik az idei bajnokságot.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek