Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Küszöbön a Marussia-Ferrari megállapodás?



Egyre valószínűbb, hogy Jules Bianchi idei szerződtetése után a Marussia istálló tovább mélyíti kapcsolatát a Ferrarival, s 2014-ben már az olasz gyártó erőforrásait építik versenygépeikbe. Több jel is erre utal, és állítólag a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni.

Tovább
0

Van olyan, aki bálványozza Karthikeyant



Narain Karthikeyant Forma-1-es pályafutása során csúfolták kártékonynak, uborkának, s bár a rajongók túlnyomó többsége valószínűleg zavarójátékosként fog visszaemlékezni az indiaira, sok haszna is volt az F1-es szereplésének. Ezt vallja egy fiatal indiai pilóta, a csúcskategória felé igyekvő Rohit Koul, aki valóságos bálványként tekint a Jordant és a HRT-t is megjárt honfitársára.

Tovább
0

Ilyen, amikor a McLaren elfoglalja az otthonodat - videó



Szenzációs reklámfilmmel népszerűsíti a Mobil 1 olajcég új rajongói akcióját a McLaren: a szpotban a wokingi istálló megmutatja, milyen az, amikor arra ér haza az ember, hogy egy Forma-1-es istálló fészkelte be magát az otthonába.

Tovább
0

Meddig tarthat a Force India lendülete?



Nem volt túlságosan jó érzés Paul Di Restának lenni az utóbbi időszakban, azonban a Szahírban elért 4. helyezés visszaadta a korábbi DTM-bajnok önbizalmát. A skót hisz abban, hogy hamarosan bepótolhatja a mulasztást, arról azonban nincs meggyőződve, hogy a Force India képes lesz tartósan megőrizni az első néhány futamon nyújtott jó formát.

Tovább
0

Japán inváziót hozhat az új motorformula



Míg a Porschét a gumi és a politika miatt nem érdekli a Forma-1, addig a jövőre bevezetésre kerülő új motorformula a friss paddock-pletykák szerint japán invázióhoz vezethet. A Honda visszatéréséről mostanában egyre intenzívebben hallani, s Szahírban elterjedt, hogy a másik nemrégiben távozott márka, a Toyota is újra feltűnhet a színen.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek