efpluszegy

Nem kér a Forma-1-ből a NASCAR-királynőDanica Patrick a NASCAR-évadnyitón, Daytonában a szakág történelmének első, pole pozíciót szerző pilótanője lett, így újra felmerülhet a kérdés: ha Bernie Ecclestone női versenyzőt szeretne a Forma-1-be, miért nem csábítja át az amerikai szépséget?

Tovább
0

Vegyen eredeti HRT-kormányt!Bárki megvásárolhatja Pedro de la Rosa tavalyi HRT-jének eredeti kormányát: mivel a megszűnt csapat maradványaira egy spanyol alkatrész-kereskedő csapott le, nem kizárt, hogy a jövőben további ínyencségek is feltűnnek majd az aukciós portálokon.

Tovább
0

Räikkönen nem Jedi mesterEgyelőre alig vagyunk túl a tesztidőszak félidején, de Kimi Räikkönen máris kirobbanó formában van - egyedi stílusát tekintve legalábbis mindenképpen. Barcelonában már a nyitónapon ellopta a showt, majd egy nagyobb interjúban újra bizonyította, hogy mennyivel szegényebb lenne nélküle a Forma-1.

Tovább
0

Force India: kedvező árú V6-os motorért idei volántLemondott XVI. Benedek pápa, meteor zuhant az oroszországi Cseljabinszkre, egy kisbolygó rekordközelségbe került a Földhöz, ráadásul a Forma-1-es előszezon is a félidejéhez érkezett, azonban a Force Indiának még mindig nem sikerült kiválasztania Paul Di Resta csapattársát. Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül morfondíroznak ennyi ideig.

Tovább
1

Hülkenberg útja Maranellóba vezet a Saubertől?Már az első teszt alapján is áradoznak a Saubernél Nico Hülkenbergről, akinek svájci kalandja az idény egyik legérdekesebb szösszenete lehet, tekintettel arra, hogy többen váltig állítják: a tehetséges német útban Maranello felé csak átmeneti jelleggel állomásozik a hinwilli csapatnál.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek