efpluszegy

Schumi fejlesztheti a legizmosabb Mercedeseket?Úgy hírlik, a pályafutása második fejezetét lezáró Michael Schumachernek továbbra is lesz tennivalója a Mercedesnél: friss pletykák szerint a csillagos márka nem szimbolikus, hanem nagyon is érdemi feladatkört szán a hétszeres világbajnok klasszisnak, igaz, nem a Forma-1-es alakulat háza táján.

Tovább
0

F1-es Red Bull az argentin sósivatagban - videóLassan nincs olyan zegzuga a világnak, ahová a Red Bull demonstrációs csapata még nem jutott el: amikor tavaly decemberben a Toro Rosso fiatal tehetségével, Daniel Ricciardóval Buenos Aires utcáin bemutatóztak, az Argentína déli részén húzódó Salinas Grandes sósivatagba is elvitték az RB7-est. A különös száguldozásról videó is készült, a napokban tették közzé.

Tovább
0

Kiderült, milyen szolgálati Mercit választott HamiltonNem csak a 20 millió dollárért vásárolt Bombardier CL-600 magánrepülőgép számít újnak Lewis Hamilton járműparkjában, ugyanis az idei szezonra csapatot váltó 2008-as világbajnok egy új céges autót is választhatott magának a Mercedes kínálatából. Az F+1 Blog megtudta, hogy melyik csillagos modellre esett a brit választása.

Tovább
0

Exkluzív: beépül a Red Bull életébe az InfinitiBár a Red Bull istálló és az Infiniti kapcsolata a külvilág számára még mindig szimpla szponzorációs együttműködésnek tűnhet, a háttérben a két fél gőzerővel dolgozik a technológiai partnerkapcsolat minél szélesebb körű elmélyítésén. Ezt a luxusautókat gyártó vállalat F1-es programját irányító Andreas Sigltől tudtuk meg, akit az F+1 Blog Sebastian Vettel szerepéről és jövőjéről, valamint az idei kilátásokról is kérdezett.

Tovább
0

Kovalainen Pirelli-tesztpilóta lehetNem kizárt, hogy a Caterhamtől pénzügyi okok miatt távozni kényszerülő, s így a Forma-1-ből is kiszoruló Heikki Kovalainennek a kizárólagos gumiszállító, a Pirelli dobhat mentőövet. Paul Hembery, az olasz gyár sportigazgatója elismerte: van esély arra, hogy az egyszeres futamgyőztes is csatlakozik a milánói vállalat tesztcsapatához.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek