Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kockázatos játékba kezdtek Räikkönenék



Kockázatos játékba kezd a Lotus: miután a Red Bull a Malajziai Nagydíjon megdöntötte a McLaren tavaly felállított kerékcsere-csúcsidejét, az enstone-i egyletnél is szeretnék felpörgetni a papucsok lecserélésének műveletét. Mint azt több ízben is láthattuk az utóbbi egy évben, a jól bevált koreográfia évközi felforgatásáért nagy árat lehet fizetni…

Tovább
0

Fedélzeti kamera a régmúltból: Fangio Monte-Carlo utcáin



Szenzációs videóra bukkant az Axis of Oversteer blog: a főszerepben az ötszörös világbajnok legenda, Juan Manuel Fangio és egy Lancia-Ferrari D50 Monte-Carlo utcáin.

Tovább
1

Bianchi a Marussia Alonsója?



Bár két futam után talán túlságosan korai lenne véleményt mondani, a jelek szerint egy biztos nyertese és vesztese már van a 2013-as idénynek. Az előbbi Jules Bianchi, akit máris a Marussia Alonsójaként emlegetnek, míg az utóbbi Charles Pic, aki a jelek szerint a lehető legrosszabbkor igazolt át a Caterhamhez, de így sincs elkeseredve.

Tovább
0

Petrov hegymászással hangol a visszatérésre



Nem tett le a Forma-1-es visszatérésről Vitalij Petrov: a Caterhamtől kiszorult orosz pilóta szakított menedzserével is, de töretlenül hisz abban, hogy jövőre újra ott lehet a mezőnyben. Emiatt más autósport-szerepvállalással nem is kacérkodik, áprilisra azonban egy nagyszabású hegymászó-projektet tervez.

Tovább
0

Kitart a rakoncátlan kerékanya mellett a Force India



Tönkretette a Force India istálló versenyét Szepangban az új fejlesztésű, integrált kerékanya, ennek ellenére a silverstone-i együttes közölte: nem mondanak le annak további használatáról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek