Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így nyúzta Kubica a DTM-es Mercedest - videó



Míg Timo Glock a BMW-nél, addig Robert Kubica a Mercedesnél ismerkedett ezen a héten a DTM rejtelmeivel Valenciában. A lengyel élvezte a gyakorlást, a kiszivárgott hírek szerint jól is muzsikált, s bár erre kevés esélye van, sokadszorra is leszögezte: legfőbb célja a Forma-1-es visszatérés.

Tovább
0

Glocknak csak az autó teteje szokatlan a DTM-ben



Timo Glock számára szokatlan volt, hogy tető van a feje felett, de a Marussiától a hét elején menesztett német pilóta így is élvezte az ismerkedést a BMW DTM-es versenygépével Valenciában.

Tovább
0

Így ordít Räikkönen idei Lotus E21-ese - hangfelvétel



Elhúzta a mézesmadzagot a fanatikusok orra előtt a Lotus: a fekete-arany különítmény szerdán hangfelvételt tett közzé Kimi Räikkönen és Romain Grosjean idei, E21 típusjelű versenygépének első beindításáról. Bejelentették azt is, hogy a járgány január 28-án, egy online is követhető bemutatón lesz első ízben megpillantható.

Tovább
0

Hamilton a kecskeméti Mercedesszel - videó



Kate Upton, a gyönyörű modell, színésznő csak cukkolta a Mercedes CLA-t mosó focimezes srácokat a Super Bowlra készülő reklám beharangozójában, Lewis Hamilton, a csillagosokhoz igazolt 2008-as világbajnok viszont kezelésbe is vette a hamarosan, kizárólag Kecskeméten gyártásra kerülő modellt eheti, stuttgarti látogatása során.

Tovább
0

Glockot leleplezte egy másik BMW-s versenyző



Ahogyan arra számítani lehetett, a BMW bejelentette: a Marussiától menesztett Timo Glocknak már ezen a héten, Valenciában lehetősége lesz arra, hogy kipróbálja a márka DTM-es versenygépét. A bejelentés egyelőre csak a tesztre tér ki, de egy versenyzőtárs Twitter-posztja alapján szinte biztosra vehető: már megvan a versenyzői szerződés is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek