efpluszegy

Íme, az austini F1-es pálya 360 fokos fotónAz már első pillantásra felfedezhető volt, hogy a vadonatúj austini Forma-1-es versenypálya egyik nevezetessége, a kilátó soha nem látott lehetőségeket rejt magában a fotósok számára, Phil Warner, egy amerikai fotós pedig azt is megmutatta, hogy milyeneket.

Tovább
0

Schumi utolsó fityisze BarrichellónakMichael Schumacher pályafutásának vasárnap, Interlagosban záruló második felvonása nem bővelkedett jó eredményekben, azonban a német így is felállított egy rekordot. Olyat ráadásul, amivel újabb fityiszt mutatott ex-csapattársának, a texasi futamot a helyszínen figyelemmel kísérő Rubens Barrichellónak.

Tovább
0

Gáz van a Lotusnál?Bár a Genii Capital nevű cég a közelmúltban határozottan cáfolta, hogy a fennhatósága alá tartozó Lotus istállónál a háttérben súlyos pénzügyi gondok állnak fenn, egyre intenzívebb híresztelések látnak napvilágot a fekete-arany egylet likviditási gondjaival kapcsolatban.

Tovább
0

Focista F1-es pilóta ellen a versenypályán - videóNem is áll annyira távol egymástól az autóversenyzés és a labdarúgás, mint azt sokan gondolják: erre próbált bizonyítékot szolgáltatni az a csúcstalálkozó, amelyen Nico Rosberg, a Mercedes Forma-1-es versenyzője és Sergio Agüero, a Manchester City FC támadója vett részt a közelmúltban.

Tovább
0

Mi lesz veled, Sergio Perez?Nem csak a vb-címért meccselő Sebastian Vettel és Fernando Alonso számára különösen fontos az évadzáró Brazil Nagydíj, hanem Sergio Perez számára is. A Saubertől a McLarenhez készülő mexikói az új szerződés létrejötte óta küszködik: az okokat egyelőre homály fedi, azonban Interlagosban egy jó eredménnyel csitíthatja a bírálókat. Ha nem jön össze neki, pokolian nehéz tél várhat rá.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek