Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Két szabad volán, vagy három?



Roman Grosjean, a Bajnokok Tornájának friss győztese a Lotusnál, a korábbi tesztpilóta Max Chilton a Marussiánál kapott szerződést 2013-ra, éppen úgy, ahogyan arra számítani lehetett. Két hely még mindig kiadó - vagy három?

Tovább
0

Dühös az FIA-ra a kirúgott F1-főorvos



Háborog az F1 kirúgott főorvosa: Gary Hartstein a Twitteren, csípős hangvételű üzenetkben kürtölte világgá, hogy indoklást vár a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA) menesztésével kapcsolatban.

Tovább
0

Montezemolo: Hol voltál az év első felében, Felipe?



Kitett magáért Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke a sportrészleg szombaton, Maranellóban tartott karácsonyi ünnepségén: a nagyfőnök mókásan rápirított Felipe Massára, ugyanakkor újfent nyomatékosította, hogy komoly elvárásai vannak a 2013-as szezonra.

Tovább
0

Távozik a Forma-1 legbefolyásosabb újságírója



Amennyire mézes-mázosan van megfogalmazva a Mercedes közleménye, legalább annyira nyilvánvaló, hogy Norbert Haugot az utóbbi három év sikertelensége miatt küldik nyugdíjba. A márka emblematikus figurája kétségkívül megfáradt az utóbbi három, viszontagságokkal teli évben, s távozásával tulajdonképpen a Forma-1-es sajtó történetének legmagasabb ívű pályafutása zárul le.

Tovább
0

Ön kit ültetne a Force Indiába?



Közeleg a karácsony, de a jövő évi Forma-1-es mezőny legértékesebb, még szabad ülése továbbra is keresi a gazdáját. Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa kedvező helyzetben van, szabadon válogathat a tehetséges, pénzes jelentkezők között. Az F+1 Blog arra kíváncsi, hogy Ön kit ültetne Paul di Resta mellé? Kommenteljen!

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek