efpluszegy

Meddig bírja a nyomást az Alonso-Ferrari kapcsolat?Korea után az F+1 Blog már pedzegette, hogy előbb vagy utóbb elmérgesedhet a viszony Fernando Alonso és a Ferrari között, s a színfalak mögül kiszivárgott hírek szerint a kétsébeesett bajnoki harc közben valóban forráspontra került a felek kapcsolata. Robbanás valószínűleg nem lesz, de ami a háttérben zajlik a vörösöknél, az is a domináns Sebastian Vettel malmára hajtja a vizet.

Tovább
4

Így fejlődtek a Forma-1-es kormányokSzemfényvesztéssel ért fel az a gyorsaság, amellyel Lewis Hamilton McLarenjén kormányt cseréltek az Indiai Nagydíj 32. körében megejtett kerékcseréje alatt. Az alig 3 másodperces művelet tökéletesen rávilágított, hogy mennyit fejlődött a Forma-1 a '90-es évek közepéhez is.

Tovább
2

Schuminak nyugdíjasként is lesz Forma-1-es MercijeÉrtékes búcsúajándékot kap a Mercedes istállótól az évad végén nyugdíjba vonuló hétszeres világbajnok, Michael Schumacher. Egy német lap szerint a csillagos egylet a veterán klasszisnak ajándékozza az egyik idei Forma-1-es versenygépet.

Tovább
1

Ecclestone hadüzenetet küldött EurópánakBernie Ecclestone Indiában újfent megerősítette, hogy a jövőben tovább csökken az európai futamok száma, így a Forma-1 szépen lassan kikophat az öreg kontinensről.

Tovább
3

Exkluzív: lehet-e Kubica DTM-pilóta 2013-ban?Senki nem erősítette meg, hogy tárgyalnának, s még csak azt sem, hogy szó lehet ilyesmiről, mégis megalapozottnak tűnik a gyanú, hogy Robert Kubica 2013-ben felbukkanhat a Német Túraautó Bajnokság (DTM) régi-új sztárcsapatánál, a BMW-nél. Az F+1 Blog a széria hockenheimi idényzáróján a lengyel pilóta és a bajor gyártó esetleges jövő évi együttműködése után tudakozódott.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek