Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

"Le Mans és az F1? Mint a squash és a tenisz!"



Nico Hülkenberg győzelme a Le Mans-i 24 óráson felerősítette az összehasonlításokat a Forma-1 és a megbízhatósági versenyzés LMP1-es csúcsosztálya között. A közvélemény siratja a Forma-1-et, azt állítva, hogy már nem is sprint, sokkal inkább megbízhatósági verseny: az F+1 Blog egy igazi szakértőt kérdezett meg a háromszoros Le Mans-i győztes ex-F1-es pilóta Allan McNish személyében, aki ostobaságnak tartja az összehasonlítgatásokat, de elismeri, hogy közelít egymáshoz a két széria.

Tovább
0

McNish szögre akasztotta a bukósisakot



Bejelentette aktív autóversenyzői pályafutásának lezárását Allan McNish, a skótok kiválósága, akinek mindössze egyetlen szezon jutott a Forma-1-ben, de talán nem túlzás azt állítani, hogy neve így is szorosan kötődik az autósport királykategóriájához.

Tovább
0

Még a bírák is sajnálták Grosjean büntetését?



Romain Grosjean előzése a Mansell-kanyarban Felipe Massa ellen nemcsak a Magyar Nagydíj, de az évad eddigi részének egyik legszebb pillanata volt. Ugyan a franciát áthajtásos büntetéssel sújtották a remek manőverért, a felügyelő testület egyik tagja célzott rá: nehéz szívvel szankcionálták az esetet.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek