Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Tovább titkolóznak a Caterham új tulajdonosai



Megszólalt végre a más Forma-1-es projektekkel hírbe hozott, de végül a Caterham rejtélyes új tulajdonosainak képviseletében felbukkanó Colin Kolles. A szakember szerint az utóbbi napokban sokat emlegetett 'svájci-arab befektetőcsoport' tagjainak kilétét továbbra sem fedik fel, ugyanakkor leszögezte: ha a transzfert nem ütötték volna nyélbe ezen a héten, a leafieldi alakulat már a Brit Nagydíjon sem tudott volna elindulni.

Tovább
0

Állítólag rajtengedélyt kapott a román F1-es csapat



Nehéz elképzelni, de a jelek szerint tényleg megtörténhet, hogy 2015-ben román csapat érkezik a Forma-1-be. Az ismert brit szakíró, Adam Cooper szerint az FIA megadja a rajtengedélyt annak a formációnak, amelyet román, illetve román kötődésű üzletemberek szerveznek, s amelyet a pletykák korábban csak Dacia istállóként emlegettek.

Tovább
0

Amerikai és román csapat érkezhet az F1-be



Bernie Ecclestone Szahírban megerősítette, hogy két új Forma-1-es istálló kap lehetőséget a nevezésre. Az egyik biztosan Gene Haas amerikai formációja, míg a másik - noha ezt Ecclestone nem mondta ki - minden bizonnyal az utóbbi hónapokban sokat emlegetett román alakulat lesz.

Tovább
0

Nem készül a Forma-1-be a Dacia



Mosolyfakasztó pletyka terjedt el múlt héten a külföldi Forma-1-es sajtóban, mégpedig az, hogy az FIA decemberi csapattoborzó felhívására egy román formáció is jelentkezett, amely a Dacia égisze alatt szállna harcba. A márka cáfolja a szerepvállalással kapcsolatos híresztelést.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek