Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Királyi segítséggel tart az F1 csúcsa felé Albon?



F1 Forma-1 Alex Albon Toro Rosso Helmut Marko Franz Tost
Egyik idei F1-es újonc előléptetésének sztorija sincs olyan érdekes, mint a Toro Rossónál szereplő Alexander Alboné. Ha minden igaz, a thai pilótának nagyon magas körökből nyúltak a hóna alá, hogy idén a királykategóriában szerepelhessen, de részben már most, az idény elején beváltotta a hozzá fűzött reményeket: pontokat szerez, Sanghajban a verseny legjobbjának választotta a publikum és a felettesei is áradoznak róla.

Tovább
0

Kvjat cuki sztorival indítja újabb F1-es kalandját



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Robert Kubica Alex Albon Franz Tost
Az idei autóbemutató-folyam eddigi legcukibb sztoriját a Toro Rosso kötelékében visszatérő Danyiil Kvjat szállította: az STR14 leleplezése alkalmából az orosz pilóta azt elevenítette fel, hogy a másik nagy visszatérő, Robert Kubica jóvoltából láthatott életében először testközelből Forma-1-es autót.

Tovább
0

Ron Dennis Honda-álma a Red Bullnál valósul meg?




Noha a Hondának a múlt hétvégi Japán Nagydíjon sem sikerült nagyot dobnia, a hazai versenyen élesben is bevetett legújabb erőforrás-változatról a paddockban már azt pusmogják, hogy ez lesz "az a kincs, amelyet Ron Dennis várt", amikor visszacsábította az F1-be a japán gyártót. Egyelőre csak az biztos, hogy a Red Bull táborában töretlen az optimizmus és a bizalom az új partnerrel kapcsolatban.

Tovább
0

Már jövőre robbantana a Hondával a Toro Rosso



F1 Forma-1 Toro Rosso Honda Franz Tost Malajziai Nagydíj
Máris jobb a Honda hajtáslánca, mint azt sokan gondolják! Így vélekedik a McLaren által lepattintott gyártó portékájáról az új szövetséges, a Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost, aki nem titkolja: arra számít, hogy a Red Bull juniorcsapata már jövőre is versenyképes lesz a japánok által gyártott szívvel.

Tovább
1

Gyorséttermi milliárdokból a Forma-1 felé 



F1 Forma-1 Sean Gelael KFC Hungaroring Jagonya Ayam Toro Rosso Franz Tost
Nem kizárt, hogy rövidesen új köntöst, vagy legalábbis egy jókora szponzori matricát kaphat a Toro Rosso Forma-1-es istállója. Ha minden igaz, a hungaroringi teszten a Red Bull-junioregyletnél megfordult indonéz pilóta, Sean Gelael milliárdos apukája azon van, hogy ilyen módon csináljon valamilyen szerepkört a fiának…

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek