Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Két új csapat érkezik a Forma-1-be 2015-ben?



2014-es specifikációjú Forma-1-es versenygépet fejleszt egy német műhely, az Adess, amely korábban a HRT istálló egyik háttércégeként tevékenykedett. Ha jövőre még nem is, 2015-re talán piaca is lehet a portékájuknak, ugyanis iparági források szerint akkor két új alakulat is érkezhet a királykategóriába.

Tovább
0

Vegyen eredeti HRT-kormányt!



Bárki megvásárolhatja Pedro de la Rosa tavalyi HRT-jének eredeti kormányát: mivel a megszűnt csapat maradványaira egy spanyol alkatrész-kereskedő csapott le, nem kizárt, hogy a jövőben további ínyencségek is feltűnnek majd az aukciós portálokon.

Tovább
0

Adiós, HRT! Senki sincs biztonságban?



Vége a találgatásoknak és vége a sereghajtó HRT F1-es istállónak is: az FIA 2013-as nevezési listáján nem szerepel a spanyol kiscsapat, így biztos, jövőre csak 22 autó áll majd a királykategória rajtrácsán. Annak, hogy a leggyámoltalanabb különítmény végleg lehúzta a rolót, fontos üzenete van.

Tovább
3

Akikre kék zászló vár: új arcok az F1 hátsó régiójában?



2013-ban újra lehet holland versenyző a Forma-1-ben: az F+1 Blog értesülései szerint jó esély van rá, hogy a tesztpilótát, Giedo van der Gardét versenyzővé lépteti elő a Caterham istálló. A sereghajtók mezőnyében egyébként is komoly átalakulásra van kilátás, jövőre várhatóan több újoncnak is lengetik majd a kék zászlót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek