David Guettáról régóta tudjuk, hogy nagy Forma-1 fanatikus és a francia most arra készül, hogy rajongását az egész világgal megossza. A népszerű lemezlovas-producer készülő új klipjében egy F1-es Lotus is látható lesz, ráadásul a kocsit saját maga vezeti: a Speedweek szerint ez nem vicc, Guetta a spanyolországi Jerezben száguldozott Kimi Räikkönen 2012-es versenygépével.

Az újság online kiadása szerint Guetta zárt kapuk mögött forgatott a népszerű andalúziai teszthelyszínen, ahol felvonultatott egy sor csinos hölgyet, valamint rengeteg pezsgőt is, új művét ugyanis a Forma-1-es futamok állandó pezsgőszállítója, a Mumm is támogatja. A klip forgatókönyvéről keveset tudni, ám az biztos, hogy az E20-as a DJ-vel a volánja mögött biztosan feltűnik majd.

Guetta – aki a múltban több ízben is feltűnt Forma-1-es futamokon – komolyan vette a feladatát: előbb egy kétliteres, 200 lóerős motorral hajtott Formula-Renault-val tett meg néhány kört, majd átült egy háromfeles WSR-versenygépbe, amellyel szintén gyakorlatozott. A fénypont az E20-as Lotus, Kimi Räikkönen 2012-es versenyautója volt, amelynek oldaldobozán a Genii-logók helyére a DJ saját emblémáját festették fel.

Räikkönen az E20-assal a 2012-es Magyar Nagydíjon

Fotót egyelőre nem találni a forgatással egybekötött tesztről, ám a Speedweek kiszagolta, hogy a Lotus teljesítmény-korlátozás nélkül rakta Guetta alá a körülbelül 750 lóerős versenyautót. Az enstone-i gárda állítólag biztosra akart menni, ezért nem is egy, hanem mindjárt két autót is leszállítottak Jerezbe, de a második példányra nem volt szükség, a teszt és a forgatás zökkenőmentesen zajlott.

Arról, hogy Guetta Forma-1-es klipje mikor lesz látható, egyelőre nincs információ, s mint azt a Speedweek mókásan megjegyezte, arról sem, hogy milyen köridőt produkált az E20-assal a népszerű lemezlovas.