Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újabb giga-igazolásra készül a Renault istálló?




Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istállónál tényleg nem viccelnek: az eddig csak vegetáló francia alakulat már dobott egy nagyot Daniel Ricciardo szerződtetésével, friss paddock-pletykák szerint pedig a vezérkar folytatja az erősítést. Ha minden igaz, rövidesen új technikai igazgató érkezhet, mégpedig egyenesen a Mercedestől - vagy a Ferraritól!

Tovább
0

Prost diszkont-csúcsistállót fabrikálna az F1-es Renault-ból




Szakmai berkekben köztudott, hogy a Renault F1-es gyári csapata a többi gyári együtteshez képest krónikusan alulfinanszírozott. Sokan vannak, akik úgy vélik, hogy ezért nem hozta meg az áttörést a különítmény fennállásának első három idénye, Alain Prost, a márka egyik vezére azonban hiszi: jó úton haladnak afelé, hogy visszakapaszkodnak a csúcsra. A Renault lesz a modern Forma-1 első diszkont-csúcsistállója?

Tovább
0

Focival lazított Monaco után Räikkönen és Vettel



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Sebastian Vettel Ferrari Monacói Nagydíj Jean Alesi Alain Prost
Kimi Räikkönen vasárnap Monte Carlóban még morcos volt amiatt, hogy elveszítette a futamgyőzelmet a másik Ferrari-pilótával, Sebastian Vettellel szemben, hétfő este azonban már nyoma sem volt feszültségnek a két maranellói fenegyerek között. A finn és a német jókedvűen kergették labdát a Juventus stadionjában, egy jótékonysági gálán.

Tovább
0

Lesz, akit kellemetlen meglepetés ér az új szabályok miatt?



F1 Forma-1 Alain Prost Renault R.S. 17

Előfordulhat, hogy csúcsversenyzőket is meglepnek majd a 2017-es Forma-1-es szabályváltozások hatásai, és nem feltétlenül jó értelemben - véli a sportág korábbi négyszeres világbajnoka, a Renault-nál immáron szaktanácsadóként ténykedő Alain Prost, aki híve az új reguláknak, leszámítva azt, hogy növekedik az autók aerodinamikai leszorítóereje is.

Tovább
0

Prost: Rosberg megérdemelné a vb-címet



F1 Forma-1 Alain Prost Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Alain Prost, a Forma-1 négyszeres világbajnoka tippelni egyelőre nem kíván a 2016-os világbajnoki döntő végkimenetelére. Mint az F+1 Blognak a legendás francia elárulta: nem látja értelmét annak, hogy Nico Rosberget úton, útfélen hozzá hasonlítják, azokkal viszont egyetért, akik szerint a német megérdemelné a világbajnoki címet.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek