Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Íme a kis Schumi az apuka legendás Benettonjával



F1 Forma-1 Mick Schumacher Michael Schumacher Spa-Francorchamps Benetton Belga Nagydíj
Múltidézés zajlott vasárnap délelőtt a Forma-1-es Belga Nagydíj helyszínén, Spa-Francorchamps-ban: Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia édesapja első győzelmének 25. évfordulóján bemutatózott a Benetton 1994-es autójával, a B194-essel. Az F+1 Blog a helyszínen kísérte figyelemmel az eseményt.

Tovább
0

Húszéves F1-es Benetton ütközött egy ChampCarral Monzában



F1 Forma-1 Monza BOSS GP Baumgartner Zsolt Benetton Panoz Minardi
Valószerűtlen versenybaleset történt múlt hétvégén, Monzában, ahol egy 1997-es évjáratú Forma-1-es Benetton ütközött össze egy 2007-es, a Panoz által gyártott ChampCarral.

Tovább
0

Eladó Schumi, Piquet és Brundle Benettonja



F1 Forma-1 Michael Schumacher Nelson Piquet Martin Brundle Benetton B191B John Barnard

Forma-1-es autók időről időre felbukkannak a különféle aukciókon, ám a Bonhams május 13-i, monacói eseményén egy igazán különleges példány keres új gazdát. Az autó egy Benetton B191B, amellyel Michael Schumacher, Nelson Piquet és Martin Brundle is versenyzett.

Tovább
0

90 milliót kérnek Nannini '88-as Benettonjáért



Forma-1-es autót vásárolni manapság nem nagy kunszt, működőképes példányhoz hozzájutni viszont annál inkább. Egy amerikai autókereskedés most egy ilyet kínál, ráadásul a modellt a saját korszakában az egyik legszebbnek tartották…

Tovább
0

Eladó Schumi első Benettonja és Ron Dennis McLaren-gokartja



Autóaukciót tartanak szombaton a Nürburgringen, ahol a gazdagabb Forma-1 megszállottak igazi különlegességekre is lecsaphatnak. Kalapács alá kerül például az a Benetton B191-es, amelynek volánja mögött a későbbi hétszeres világbajnok Michael Schumacher 1991-ben megszerezte az első pontjait, s lehet licitálni azokra a McLaren-Mercedes gokartokra is, amelyekkel Ron Dennis és famíliája száguldozott családi események apropóján.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek